851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.TBK afstudeeropdracht richting procesoptimalisatie in Hengelo (OV)

14 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hengelo (OV)
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Technisch bedrijfskundige afstudeeropdracht richting procesoptimalisatie bij technisch bedrijf

Studeer jij momenteel Technische Bedrijfskunde? Zit je nu in je laatste studiejaar en zoek je nog een uitdagende afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag met een opdracht richting procesoptimalisatie? Dan is dit bedrijf in Hengelo op zoek naar jou! Het is een technisch bedrijf dat zich bezighoudt met metaalbewerking voor verschillende sectoren. Om de interne processen eens goed onder de loep te nemen zijn ze op zoek naar een enthousiaste TBK student die graag hiervoor een opdracht uit wil voeren. Ben jij de afstudeerder die zij zoeken? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Dit bedrijf houdt zich bezig met metaalbewerking. Als er nu een order binnenkomt gaat het proces dat hierna komt vaak erg hectisch, om te onderzoeken hoe hier meer structuur aangemaakt in kan worden zoeken ze een TBK afstudeerder die zich hiermee bezig gaat houden.

Als afstudeerder ga jij dus een onderzoek op het gebied van procesoptimalisatie uitvoeren. Je gaat als eerste kijken hoe de (technische) processen binnen het bedrijf ingericht zijn. Vervolgens ga je kijken hoe dit eventueel sneller, effectiever en efficiënter gemaakt kan worden. Dit verwerk je ten slotte in een advies waar het bedrijf daadwerkelijk iets mee kan.

Bij een succesvolle afronding van je onderzoek krijg je ook de mogelijkheid om dit zelf te implementeren en dus door te stromen binnen het bedrijf. Ze bieden je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.


Dit bedrijf is actief in de metaalbewerking. Ze zijn gevestigd in Hengelo en binnen het team van ongeveer 35 man heerst een informele en prettige sfeer.

Vacaturenummer: 5775


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.