914 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting Logistiek bij een bedrijf in de vervoer in Regio Amsterdam

14 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amsterdam
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting Logistiek bij een bedrijf in de vervoerssector

Studeer jij momenteel Logistiek? Zit jij momenteel in je derde of vierde studiejaar en zoek jij een uitdagende meewerk- of afstudeerstage? Lijkt het je leuk om aan de ene kant contact met klanten en aan de andere kant contact met personeel te onderhouden? Dan is dit familiebedrijf in de regio Amsterdam op zoek naar jou! Ze willen namelijk dat een stagiair bij hen de logistieke processen komt ondersteunen. Het is van belang dat je bereid bent om wisselende diensten te draaien en dat je af toe een dagdienst in het weekend stage loopt. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit bedrijf is op zoek naar een stagiair ter ondersteuning van de logistieke processen binnen het bedrijf. Hiervoor zijn ze op zoek naar een derde- of vierdejaars student Logistiek.    Als derdejaarsstagiair word jij verantwoordelijk voor de planning van de logistieke processen binnen het bedrijf. Om dit goed te coördineren zal je contact onderhouden met zowel klanten als collega's. Tijdens deze stage is van belang dat je openstaat voor wisselende diensten. Tevens is het een vereiste dat je ook af en toe een dagdienst in het weekend stage loopt. Uiteraard ben je doordeweeks dan een dag vrij.   Als afstudeerder zal jij samen met het bedrijf tot een opdracht komen. Het bedrijf zal hierbij rekening houden met jouw persoonlijke wensen en de eisen vanuit jouw opleiding. Naast het uitvoeren van een afstudeeropdracht zal je verantwoordelijk worden voor de planning van de logistieke processen binnen het bedrijf. Hierbij zal je ook veel contact onderhouden met zowel klanten als collega's. Er wordt van je verwacht dat je bereid bent om 50% van de tijd mee te werken. Tevens is het van belang dat je bereid bent om wisselende diensten te draaien en om dagdiensten in het weekend stage te lopen.   De begeleiding voor alle werkzaamheden en opdrachten zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!


Het stagebedrijf bevindt zich in de regio Amsterdam en is gespecialiseerd in het regelen van vervoersdiensten. De organisatie is een niche speler. Ze hebben een rijke historie en zijn een echt familiebedrijf. Ze worden gekenmerkt door een moge mate van betrokkenheid en een no nonsense aanpak.

Vacaturenummer: 5712


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Management
  • HBO Logisitek en Economie
  • HBO Logistics Engineering 
  • HBO Business Studies & Logistiek
  • HBO Logistiek en technische Vervoerskunde
  • WO Logistics and Operations Management
  • WO Transport Infrastructure and Logistics 
  • WO Logistics & Operations Management
  • WO Transport, Infrastructure and Logistics 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.