851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht bedrijfseconomie richting product ontwikkeling in Regio Amsterdam

14 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amsterdam
Soort werk: Chemisch / Farmaceutisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting product ontwikkeling bij een innovatief bedrijf

Ben jij een student in de richting van chemie? Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Lijkt het jouw interessant om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van een geheel nieuw product? Dan is deze opdracht iets voor jou! Deze organisatie zoekt een student uit de richting chemie die aan de slag wil met het ontwikkelen van een nieuw product. Lijkt dit jou interessant? Reageer dan direct met je CV en motivatiebrief.

Deze organisatie wil binnen twee jaar een geheel nieuw product op de markt brengen en is daarom op zoek naar een afstudeerder met een achtergrond in Chemie die aan de slag wil van met ontwikkeling van een nieuw product.

Het bedrijf is actief in de agrarische sector en brengt al tientallen jaren innovatieve producten op de markt. Ze werken veel samen met universiteiten en grote instellingen op het gebied van productontwikkeling binnen de eigen branche. Zo zijn ze nu met een nieuw idee bezig wat een grote impact zou kunnen gaan hebben op de organisatie.

Het is dus erg belangrijk dat er goed onderzoek wordt verricht naar de haalbaarheid van het product op voornamelijk chemisch vlak. Ze zijn op zoek naar een afstudeerder die aan de slag kan gaan met een onderzoek om te kijken welke samenstelling het nieuwe product nodig gaat hebben, om zo het beste resultaat te behalen bij de producten waarop het van toepassing is.

Binnen het bedrijf is er de ruime mogelijkheid om testen uit te voeren in een lab. Uiteraard is ook begeleiding aanwezig op locatie. Maar daarnaast kun je ook gaan samenwerken met de contacten van de universiteit en de grote chemische instellingen waar dit bedrijf goede contacten mee heeft.

Na het succesvol afronden van jouw stage is er bij een goede klik van beide kanten zelfs de mogelijkheid om door te stromen. Kortom klinkt dit interessant reageer dan snel!

Dit bedrijf ontwikkelt producten voor de agrarische sector. dit doen ze al ruim 30 jaar en de producten gaan de hele wereld over. Er zijn circa 10 mensen werkzaam binnen een informele sfeer.


Vacaturenummer: 5802


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Applied Science
 • HBO Chemie
 • HBO Chemische Technologie
 • HBO Forensisch Onderzoek
 • HBO Hoger Laberatorium Onderzoek
 • HBO Scheikunde
 • HBO Biomedisch laboratoriumonderzoek
 • HBO Hoger laboratorium onderwijs
 • HBO Laborant analist
 • HBO Laboratoriumtechniek
 • HBO Technische natuurkunde
 • HBO Toegepaste natuurwetenschappen
 • WO Technische Natuurkunde
 • WO Chemical Engineering
 • WO Chemistry
 • WO Scheikunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.