1.173 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting embedded programmeren in C en C++ in Regio Venlo

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Venlo
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting embedded programmeren in C en C++

Ben jij een laatstejaars student Elektrotechniek of Technische Informatica? Ben je op zoek naar een embedded afstudeeropdracht? Heb jij kennis van programmeren in C / C++? Dit bedrijf in de regio Venlo is op zoek naar een afstudeerstagiair die een interessante opdracht wil gaan oppakken en daarna graag wil doorstromen in een startersbaan! Ze zijn een grote internationale technische organisatie waarbinnen een prettige sfeer heerst. Ter uitbreiding van hun software team zijn ze op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die bij hen aan de slag wil gaan. Heb jij hier interesse in? Laat dan snel je cv en je motivatie achter bij ons!

Dit bedrijf is een producent van hoogwaardige technische installaties. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een afstudeerstagiair die een embedded programmeeropdracht wil gaan oppakken.

De microcontrollers in de installaties van dit bedrijf worden geprogrammeerd in C / C++. Binnen de organisatie krijg jij de mogelijkheid om een opdracht op te pakken om deze microcontrollers te gaan programmeren in C / C++. De precieze opdracht zal in overleg met het bedrijf bepaald worden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om een opdracht te vervullen die zowel aansluit bij je eigen voorkeuren en de behoeftes van het bedrijf.

Bij een goede afsluiting van je afstudeerstage is er ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen in een baan. Het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat!

Dit bedrijf is een grote internationale technische organisatie gespecialiseerd in hoogwaardige technische installaties. Zij hebben een zeer grote naam opgebouwd in de regio Venlo. Er heerst een goede sfeer binnen dit snelgroeiende bedrijf.

Vacaturenummer: 4175


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Advanced Sensor Applications
 • HBO Electrical Power Engineering
 • HBO Elektrotechniek
 • HBO Integrated Product Development
 • HBO Sound Engineering
 • WO Electrical Engineering
 • WO Elektrotechniek
 • HBO Automation Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
 • HBO Embedded Software Development
 • HBO Industrial Automation
 • HBO Informatiebeveiliging
 • HBO Technische informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Venlo

Online Marketing en Communicatie
Venlo
Marketing,Communicatie & Social Media MBO/HBO
Venlo

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.