763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage richting marktonderzoek internationale organistie in De Achterhoek

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): De Achterhoek
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage richting marktonderzoek bij internationale organisatie

Volg jij momenteel een studie richting marketing? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij jou kennis kan ontwikkelen? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met een uitdagend markonderzoek? Dit bedrijf in de Achterhoek is op zoek naar een enthousiaste afstudeerstagiair die bij hen aan de slag wil gaan met het schrijven van een marktonderzoek. Het bedrijf is een producent van technische producten en internationaal actief. Ben jij de student die dit bedrijf zoekt? Laat dit dan direct weten door je CV en motivatie toe te sturen. 

Deze organisatie maakt groei door en wil deze groei ook doorzetten in de toekomst. Daarnaast zien ze kansen op nieuwe markten maar willen hier graag meer over weten. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die hun hierbij komt helpen.

Als afstudeerder zal jij een marktonderzoek uitvoeren. Hier ga jij onderzoeken hoe de producten van deze organisatie zich verhouden ten opzichte van concurrenten. Hoe ze beste spelers op deze markt kunnen bereiken. Wat de invloed van betreding tot deze nieuwe markt heeft op de organisatie is en wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt, zijn vragen waar de organisatie graag antwoorden op heeft. Kortom, een uitgebreid marktonderzoek waarin jij veel kennis kan op doen.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je opdracht zodat jij je afstuderen kan afsluiten met een hoog cijfer. Daarnaast biedt het bedrijf je leuke doorstroommogelijkheden bij succesvol afstuderen.

Dit bedrijf gelokaliseerd in de Achterhoek produceert verschillende technische producten. Zij leveren producten aan de offshore marine industrie en opereren internationaal. Intern heerst er een informele sfeer.


Vacaturenummer: 4861


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO International Business and Languages
 • HBO International Business and Management
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.