1.062 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage CMD bij technische organisatie in Regio Amersfoort

5 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage CMD bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage richting Communicatie, Multimedia en Design? Bij dit innovatieve bedrijf in de regio Amersfoort kun jij een leuke stage volgen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Voor deze opdracht is het bedrijf op zoek naar een creatieve student die het leuk vind om met verschillende projecten bezig te zijn. Je zult je onder anderen bezig houden met ontwerp en design van verschillende commerciële uitingen. Hierbij zul je zowel voor offline als online gaan ontwerpen. Daarnaast zul je ook het huidige promotiemateriaal verbeteren en meehelpen aan het opzetten van een structureel onderzoek naar klanttevredenheid.

Binnen het bedrijf hebben ze veel ervaring met stagiaires en kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je stage.

Je komt te werken bij een technische onderneming in de regio Amersfoort die oplossingen verzorgt voor diverse beveiligingsproblemen. Producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Het is een innovatieve onderneming met tientallen jaren aan ervaring in het verzorgen van beveiligingsoplossingen. Er werken vele disciplines samen onder één dak waardoor je veel van het aanwezige personeel kunt leren. Door de open en informele sfeer zul jij je snel thuis voelen.

Vacaturenummer: 2630


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Academie voor Digitale Communicatie
 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatie multimedia en design
 • HBO Communicatiesystemen
 • HBO Digitale Communicatie
 • HBO Journalistiek
 • WO Bedrijfscommunicatie
 • WO Communicatiewetenschappen
 • HBO Multimedia Design and Development    
 • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
 • HBO ICT Media Design

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.