991 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.WO meewerk- of afstudeerstage voor Finance student in Roosendaal

10 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Roosendaal
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

WO meewerk- of afstudeerstage voor Finance student bij financieel dienstverlener

Ben jij een Finance student op het WO? Ben jij op zoek naar een meewerkstage om wat werkervaring op te doen of naar een uitdagende opdracht voor je afstuderen? Deze organisatie in Roosendaal is een financieel dienstverlener en ze hebben meerdere interessante mogelijkheden voor jou om mee aan de slag te gaan. Binnen het bedrijf is erg veel expertise in huis en er heerst een erg leuke en informele sfeer. Wil jij graag samen met hen in gesprek gaan om een leuke (afstudeer)stage te formuleren? Reageer dan snel door je cv en motivatie naar ons te sturen!

Dit bedrijf is actief in de financieel sector en ze hebben veel kennis en expertise in huis. Om deze continue uit te kunnen breiden hebben zij meerdere interessante mogelijkheden liggen voor een WO Finance student.

Samen met het bedrijf ga jij een uitdagende stage opstellen. Hierbij gaan ze samen met jou in overleg om een stage of opdracht te formuleren die aansluit bij je eigen interesses en kennis alsmede de behoeftes die het bedrijf op dat moment heeft. Zo krijg je een uitdagende opdracht of stage waar jij mee aan de slag kan gaan!

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je (afstudeer)stage.

De organisatie uit Roosendaal is werkzaam in de financiële sector. Het bedrijft heeft veel expertise en kennis in huis. Bovendien streven ze continu naar hoge kwaliteit. Intern heerst er een erg leuke en informele sfeer, waar je je direct thuis voelt!

Vacaturenummer: 5401


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • WO Accountancy
  • WO Actuariële wetenschappen
  • WO Bedrijfseconomie
  • WO Bedrijfswiskunde
  • WO Econometrie
  • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Roosendaal

Digital (online) marketing stage
Roosendaal
Marketing, sales, communicatie stage
Roosendaal

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.