711 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht student Bouwkunde bouwkundig renovatiebedrijf in Almelo

24 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Almelo
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht student Bouwkunde bij bouwkundig renovatiebedrijf

Ben jij een student bouwkunde en zit jij in je laatste jaar van je opleiding? Ben jij daarom op zoek naar het vinden van een uitdagende en leerzame afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met de renovatie- en onderhoudssector? Dan is deze organisatie in Almelo op zoek naar jou! Heb je interesse gekregen of ben je benieuwd geraakt? Laat het ons dan weten en stuur je cv en motivatie naar ons op!

Deze organisatie is actief in de renovatie en onderhoud van panden. Ze staan gerenommeerd aangeschreven en hebben op nationaal niveau een hoop grote klanten en partijen waarvoor ze werken.

Als afstudeerder ga je in overleg met de organisatie een mooie opdracht formuleren waarbij er gekeken wordt naar jouw wensen, die van de opleiding en de organisatie. In overleg zal je ook een gedeelte aan werkzaamheden oppakken, waarbij je moet denken aan planning en werkvoorbereiding voor de afdelingen en uitvoerders.

Uiteraard zal je goede begeleiding krijgen zodat jij je opdracht goed kan afronden.

De organisatie heeft een rijke historie en en werken voor een groot aantal partijen in Nederland.

Dit bouwkundig renovatie- en onderhoudsbedrijf heeft door het hele land grote partijen als klant. Daarbij heeft de organisatie al een rijke historie en inmiddels 11 vestigingen door Nederland met ca. 600 werknemers.

Vacaturenummer: 4983


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bouwkunde
  • HBO Bouwtechnische bedrijfskunde
  • HBO Constructiestudies

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.