850 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Bouwkundige (afstudeer)stage bij innovatief bedrijf in Veghel

21 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Veghel
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Bouwkundige (afstudeer)stage bij innovatief bedrijf

Studeer jij momenteel Bouwkunde? Zit je nu in je derde of vierde studiejaar en zoek je nog een meewerkstage of afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag bij een bedrijf dat veel bezig is met innovatie? Dan is dit familiebedrijf in Veghel op zoek naar jou! Het is een bouwkundige toeleverancier en hebben meerdere interessante projecten liggen waar jij als stagiair of afstudeerder mee aan de slag kan gaan. Ben jij degene die zij zoeken? Reageer dan direct met je cv en motivatie en wie weet kunnen ze ook een leuke opdracht voor jou formuleren! Minder weergeven

Dit bedrijf is constant bezig met innoveren om zo een stapje voor te kunnen blijven op de concurrentie. Om dit te kunnen blijven doen, zoeken ze een derde- of vierdejaars Bouwkunde student die graag bij hen een project wil oppakken.

Als meewerkstagiair of afstudeerder ga jij samen in overleg met het bedrijf de precieze opdracht vaststellen. Je kan bijvoorbeeld aan een opdracht denken op de R&D afdeling, een opdracht richting technisch tekenen of meer richting werkvoorbereiding. Hierbij zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden met je eigen behoeftes en interesses waardoor je zeker een interessante opdracht zal krijgen! Als meewerkstagiair ga jij hiermee op de afdeling aan de slag, als afstudeerder zal jij dit zelfstandig oppakken.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je (afstudeer)stage. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen bij een succesvolle afronding van je opdracht.

Het bedrijf is een bouwkundige toeleverancier met ongeveer 100 man in dienst. Het is een familiebedrijf met een rijke historie waar je je snel thuis zal voelen. Het is een erg leuke en betrokken plek om te werken.

Vacaturenummer: 4265


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bouwkunde
  • WO Bouwkunde 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.