1.040 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting schrijven strategisch marketingplan in Regio Arnhem

12 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Arnhem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting schrijven strategisch marketingplan bij technische organisatie

Ben jij een student Bedrijfskunde, Marketing of een aanverwante studie? Zit jij momenteel in je laatste jaar en zoek je een afstudeeropdracht? Wil jij voor je afstuderen graag aan de slag met het schrijven van een strategisch marketingplan? Dan is dit bedrijf in de regio Arnhem op zoek naar jou! Ze zoeken een afstudeerstagiair die voor hen aan de slag wil gaan met het doen van een onderzoek naar hun marketingactiviteiten en hiervoor een advies wil uitbrengen waar zij mee aan de slag kunnen. Je komt terecht in een leuk team en zal veel eigen verantwoordelijkheid krijgen tijdens je afstuderen. Ben jij degene die zij zoeken? Reageer dan snel en stuur je cv en motivatie naar ons toe!

Om hun marketingactiviteiten meer structuur te kunnen geven en helemaal up-to-date te krijgen, zoeken ze een afstudeerstagiair die hier graag mee aan de slag wil gaan.

Als afstudeerder ga jij een strategisch marketingplan van A tot Z schrijven. Je zal eerst gaan onderzoeken hoe de huidige marketingactiviteiten ervoor staan. Vervolgens ga je onderzoeken hoe deze verbeterd kunnen worden, waar kansen en mogelijkheden liggen voor het bedrijf en hoe ze hun activiteiten weer helemaal up-to-date krijgen. Uiteindelijk zal je een plan gaan opstellen waarmee het bedrijf hun marketing vorm kan geven. Bij het bedrijf krijg je ook nog de mogelijkheid om het plan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen tijdens je afstuderen. Kortom een uitdagende opdracht waarbij je veel kan leren!

Het bedrijf heeft al veel ervaring met het werken met studenten en kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je afstuderen!

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat turnkey-installaties ontwerpt, levert en installeert. Machines worden in de eigen fabriek of on-site ontworpen en ontwikkeld. Het bedrijf is een toonaangevende speler op zowel de nationale en internationale markt. Het is een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief.

Vacaturenummer: 5509


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • International Business & Languages (IBL)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • International Business & Management (IBM)
  • Media & Entertainment management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Arnhem

Stagiair Technicus Brandmelding
Duiven
Meewerkstage Werktuigbouwkunde op het gebied van machinebouw
Regio Arnhem

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.