1.025 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Marketing/Communicatie meewerkstage bij retail onderneming in Amsterdam

12 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Marketing/Communicatie meewerkstage bij retail onderneming

Zoek jij voor jouw opleiding een uitdagende meewerkstage? Studeer jij in de richting van Marketing, Communicatie of aanverwant? Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan met het schrijven content? Dit bedrijf in Amsterdam is op zoek naar iemand die werkzaamheden zal oppakken in de marketing waarbij hij/zij bezig gaat met 3 online platforms. Ben jij hierin geïnteresseerd? Laat het ons dan weten met jouw motivatie en cv!

Op het moment is het bedrijf bezig met het maken en online zetten van een nieuwe website, waardoor het druk is binnen het bedrijf. Het bedrijf zoekt daarom een stagiair die ondersteuning gaat bieden op het gebied van de marketing.

Als 3e-jaars stagiair ga jij aan de slag met werkzaamheden die te maken hebben met 3 verschillende platformen. Je zult vooral de focus hebben op content schrijven. De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zullen onder andere te maken hebben met:
- marketingcampagnes;
- blogpost maken;
- nieuwsbrieven.

Naast deze werkzaamheden is er een mogelijkheid om een opdracht op te pakken richting de marketing of de communicatie. Hoe deze opdracht er precies uit zal komen te zien, zal in overleg met het bedrijf zijn. Er zal uiteraard ook goede begeleiding aanwezig zijn tijdens jouw stageperiode.

Kortom, een leuke meewerkstage waarbij jij je gaat richten op de content van het bedrijf waar jij veel kan leren!

Dit bedrijf in Amsterdam houdt zich bezig met de retail en bestaan uit meerdere vestigingen. Zij hebben een klein team aanwezig en er hangt in het bedrijf een informele sfeer.

Vacaturenummer: 4949


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • International Business & Languages (IBL)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • International Business & Management (IBM)
  • Media & Entertainment management
  • Small Business & Retail management (SBM)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.