763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.



Stage Multimedia Design in Nijkerk

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Nijkerk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stage Multimedia Design

Voor een goede klant van StageMax zijn wij op zoek naar een aantal proactieve en gemotiveerde studenten Communicatie Multimedia en Design. Als stagiair Multimedia en Design word je mede verantwoordelijk voor het vormgeven van online en offline marketinguitingen (folders, brochures, Wordpress en overige promotiematerialen). Ben jij een creatieve, enthousiaste en leergierige student? Dan horen wij graag van je!

In de functie van stagiair Multimedia en Design word je ingezet om verschillende online en offline marketinguitingen te creëren en te realiseren.

Onze opdrachtgever heeft verschillende producten die zij onder de aandacht willen brengen en promoten aan haar doelgroepen.

Opdracht 1.
Als stagiair Multimedia en Design word je verantwoordelijk voor de creatie van een periodieke folder, waarbij de huisstijl, de boodschap en brand awareness een belangrijke rol spelen. Na oplevering van je product (folder) zal deze om te beginnen eenmaal per kwartaal per post verstuurd worden.

Opdracht 2.
Als stagiair Multimedia en Design word je verantwoordelijk voor het opzetten van een intern kanaal, dat intranet heet. Op dit medium zullen verschillende werkinstructies en geldende ISO-procedures beschikbaar gesteld worden. Binnen een huidige Wordpress omgeving zet je een intranet op. Deze opdracht heeft zowel betrekking op het grafisch ontwerp als op de daadwerkelijke inrichting van Wordpress.

Aanvullende informatie over het bedrijf en stageopdracht:
‒ Er is sprake van dagelijkse begeleiding van de student, waarbij prioriteit gegeven wordt aan de schoolopdracht;
‒ De cultuur is open en informeel;
‒ Van de student wordt een proactieve houding verwacht. Binnen de kaders is er veel vrijheid voor eigen initiatief, ideeën en suggesties voor verbetering;
‒ Naast de opdracht wordt gewerkt aan ontwerp en design van (commerciële) uitingen, creatieve online en offline uitingen, verbeteren en bedenken van promotie materiaal.

Je komt te werken bij een technische onderneming in de regio Amersfoort die oplossingen verzorgt voor diverse beveiligingsproblemen. Producten worden in eigen beheer ontwikkelt en geproduceerd. Het is een innovatieve onderneming met tientallen jaren aan ervaring in het verzorgen van beveiligingsoplossingen. Er werken velen disciplines samen onder één dak waardoor je veel van het aanwezige personeel kunt leren. Door de open en informele sfeer zul jij je snel thuis voelen.

Vacaturenummer: 1735


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Communicatie
  • HBO Academie voor Digitale Communicatie
  • HBO Communicatie multimedia en design
  • HBO Communicatiesystemen
  • HBO Digitale Communicatie
  • HBO Bedrijfscommunicatie
  • WO Bedrijfscommunicatie
  • WO Communicatiewetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!




Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.