1.002 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende derdejaars Marketing meewerkstage in Tilburg

14 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Tilburg
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Uitdagende derdejaars Marketing meewerkstage bij groeiende organisatie

Volg jij een studie richting Marketing, Bedrijfskunde of iets gerelateerd en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Wil jij je graag ontwikkelen op commercieel gebied? Dan is dit bedrijf zeker iets voor jou! Onze klant in Breda is op zoek naar commerciële studenten die een leuke stage op willen pakken. Wil jij hier graag stage lopen? Laat het ons weten door jouw CV en motivatie te sturen!

Deze organisatie is continu bezig met het (door)ontwikkelen van webshops van hun klanten. Ook op commercieel gebied zijn zij zeer actief en hebben zij verschillende mogelijkheden voor een leuke meewerkstage.

Als meewerkstagiair binnen dit bedrijf zal jij verschillende commerciële taken op je krijgen. Denk hierbij aan het opzetten van marketing campagnes, doorontwikkelen van verschillende vestigingen van het bedrijf, inkoop, etc. Het betreft een ondersteunende functie op de commerciële afdeling van het bedrijf.

Binnen dit bedrijf zal jij worden begeleid door professionals uit de branche. Zij zullen hun kennis en ervaring met jou delen waardoor jij na jouw stageperiode enorm veel kennis hebt opgedaan.

Deze organisatie heeft zich de afgelopen periode veel bezig gehouden met het opkopen van verschillende bedrijven in een specifieke branche. Momenteel zijn zij hard groeiende. Intern heerste er een goede informele sfeer.

Vacaturenummer: 5708


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Media & Entertainment management
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • Bedrijfskader
  • HBO Bedrijfskunde
  • HBO Technische Bedrijfskunde (TBK)
  • Small Business & Retail management (SBM)
  • HBO Bedrijfskunde & Management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.