1.030 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage business intelligence bij IT consultant in Maastricht

31 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Maastricht
Soort werk: ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage business intelligence bij internationaal opererende IT consultant

Volg jij een studie in de richting van ICT advies en ben je op zoek naar een leuke stage? Wil jij graag aan de slag bij een internationaal opererend IT bedrijf? Zoek jij een stage waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar je begeleiding krijgt van specialisten op IT gebied? Dan is deze organisatie iets voor jou! Dit IT bedrijf in Maastricht is op zoek naar een stagiair of afstudeerder die een leerzame stage op wilt pakken. Wil jij hier voor in aanmerking komen? Laat het ons weten door je CV en motivatie te sturen!

Door een groei de afgelopen tijd zijn er verschillende interne bedrijfsprocessen onder druk komen te staan. Om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden goed worden uitgevoerd zijn extra mensen gewenst.

Als derdejaars stagiair ga jij een leerzame stage tegemoet. Je zult een functie bekleden waarbij je mee gaat draaien met bestaande, maar ook met nieuwe projecten. Hierbij krijg je veel verantwoordelijkheid waardoor je veel nieuwe kennis op zal doen. Je zult je bezig gaan houden met projecten in de richting van het implementeren van complexe IT systemen.

Als afstudeerder binnen deze organisatie ga je zelfstandig een deel van een project oppakken. In overleg met de organisatie ga jij bepalen bij welk project jij jouw afstudeeronderzoek gaat uitvoeren. Het afstudeeronderzoek zal in de richting van implementatie van complexe IT systemen zijn. Hierbij kan je begeleiding van specialisten verwachten op hoog niveau. Daarnaast heeft dit bedrijf mogelijkheden te bieden om door te stromen in een startersfunctie na jouw afstudeerstage.

Dit IT consultancy bedrijf opereert internationaal en heeft het implementatiekantoor in Maastricht zitten. Zij leveren IT advies en software aan veel grote bedrijven. Daarnaast ontwikkelen zij ook software die voor elke klant individueel afgestemd is. In Nederland zijn er +/- 20 man in dienst. Het team bestaat uit specialisten uit de IT branche en er heerst een fijne sfeer. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in dit bedrijf.

Vacaturenummer: 5459


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Bedrijfskundige Informatica
  • Business Process Management IT
  • Informatie dienstverlening en management
  • Informatie en communicatie technologie
  • Information engineer
  • Information management
  • Information technology
  • Vormgeving en ontwerp interactie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.