757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage ISO certificering bij innovatieve bedrijf in Regio Zutphen

28 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Zutphen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Financieel / Economisch
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting ISO certificering bij een innovatieve organisatie

Studeer jij Bedrijfskunde of een verwante studie en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf is op zoek naar een derde- of vierdejaars student die zich bezig gaat houden met een ISO 27007 certificering opdracht. Klinkt dit interessant? Dat kan bij dit bedrijf in de regio Zutphen! Het is een innovatief bedrijf, die zich gespecialiseerd heeft in een technische nichesector. Heb je interesse? Laat het snel weten door te reageren met je CV en motivatie! 

Dit bedrijf in de regio Zutphen is een innovatieve organisatie. Ze willen graag volgens de ISO 27001 norm gaan werken. Hiervoor zijn zij op zoek naar een student die hen hierbij gaat helpen.

De ISO 27001 norm is een informatie beveiligingsnorm. Hierin staat aan welke eisen een bedrijf moet voldoen met betrekking tot de beveiliging van o.a. informatie. Het bedrijf is op zoek naar iemand die deze ISO gaat implementeren in de dagelijkse processen. Als eerste ga je uitzoeken wat de norm precies inhoudt, waar moet een bedrijf aan voldoen om de certificering te krijgen? Daarna ga je kijken waar de knelpunten in het bedrijf liggen, waar kunnen de processen verbeterd worden? Vervolgens ga je dit verwerken door aan te geven wat er verbeterd kan worden en door zelf ook procedures voor het bedrijf te gaan schrijven.

Dit bedrijf biedt uitstekende begeleiding. Je komt te werken in een toegewijd team met een informele sfeer. ​

Het bedrijf is een innovatieve organisatie, die zich gespecialiseerd heeft in een technische nichesector. Ze hebben de mogelijkheid om veel vernieuwende producten te ontwikkelen. Binnen deze niche hebben ze een zeer gerenommeerde naam en staan ze bekend als kwaliteitsspeler. Er werken op dit moment ongeveer 50 medewerkers. De cultuur is informeel en betrokken en er werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun vak.

Vacaturenummer: 4855


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Bedrijfskader
 • HBO Bedrijfskunde
 • HBO Bedrijfskunde & Management
 • HBO Bestuurskunde
 • HBO European Studies
 • HBO Facility Management
 • HBO Hotel Management
 • HBO Integrale Veiligheid
 • HBO Management Economie en Recht
 • HBO Media en informatiemanagement
 • HBO Office management
 • HBO Small business en retail management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.