788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Marketing bij Internationaal softwarebedrijf in Amsterdam

28 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage Marketing bij Internationaal software ontwikkelingsbedrijf voor de bouw

Ben jij een laatstejaars student Marketing en heb jij affiniteit richting de technische commerciële kant? Heb jij altijd al van een internationaal bedrijf willen leren? Ben jij opzoek naar een afstudeerstage waar jij een strategisch marketingplan kan gaan schrijven? Dan is deze IT organisatie in de Regio Arnhem wel iets voor jou! De sfeer is informeel en er zijn veel externe activiteiten, daarnaast zoekt het bedrijf iemand die potentie heeft om door te groeien. Ben je geïnteresseerd? Reageer dan direct en stuur je motivatie en cv naar ons op!

Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die een marktonderzoek wil uitvoeren en daarbij een strategisch marketingplan kan opzetten. Het bedrijf is naar mogelijkheden op zoek om hun eigen positie op de markt te versterken, daarnaast willen ze kijken of ze de visie kunnen verleggen naar andere markten.

Als afstudeerder ga jij samen met het bedrijf je afstudeeropdracht opstellen. Bij het marktonderzoek moet er een interne analyse worden gemaakt met wat binnen de organisatie zaken zijn die versterkt kunnen worden en vooral nodig zijn om te verbeteren willen zij hun horizon verbreden. Daarnaast dient er gekeken te worden met welke externe factoren van invloed zijn op de proceshandelingen die hierbij te pas komen. Hierop dient een plan van aanpak gemaakt te worden waarbij er gebruik wordt gemaakt van een SWOT-analyse om zo volledig over te kunnen gaan op het juist invoeren van de gemaakte plannen.

De organisatie wil graag een student die mogelijkheden ziet in het doorstromen binnen het bedrijf. Daarnaast bieden ze je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeerperiode.

De organisatie heeft haar hoofdkantoor in Nederland, maar is internationaal actief. Ze zijn werkzaam in meer dan 30 landen en hebben wereldwijd 175 werknemers. Ze zijn gespecialiseerd in 3D tekensoftware programma's en binnen het bedrijf hangt er een informele en fijne sfeer.

Vacaturenummer: 4617


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • Small business en retail management
 • Commerciële economie
 • Consumentenstudies
 • Event Management
 • Food and Business
 • Marketing Management
 • Media & Entertainment Management
 • Modemanagement
 • Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • Vrijetijdsmanagement
 • Business Administration
 • Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.