800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting sales bij groot mediabedrijf in Amstelveen

30 augustus 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amstelveen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting sales bij groot mediabedrijf

Ben jij een derdejaars student in de richting van bedrijfskunde of marketing? Zoek je een veelzijdige meewerkstage waarbij je aan de slag gaat met sales? Heb je daarnaast ook interesse in marketing? Dit bedrijf in Amstelveen is actief in de mediasector en zij hebben een uitdagende sales stage beschikbaar voor een student die daarnaast ook een opdracht richting marketing wil gaan oppakken. Ze hebben veel ervaring met stagiaires en kunnen je dan ook goede begeleiding bieden tijdens je stage! Heb jij hier interesse in? Laat dit dan aan ons weten en stuur ons je cv op!

Deze organisatie is een groot mediabedrijf dat momenteel heel hard groeit. Het is een grote reclame exploitant en bereikt met hun reclames miljoenen mensen. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste student die een sales stage wil gaan oppakken.

Als meewerkstagiair ga jij een berde sales stage gaan oppakken. Je gaat er proberen voor te zorgen dat dit bedrijf bij meer bedrijven bekend wordt en zo proberen nieuwe klanten binnen te halen. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als het genereren van leads, het opvolgen van deze leads, het bellen van potentiële klanten en afspraken maken voor de accountmanagers van het bedrijf.

Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om een opdracht op te pakken naast je stage. De precieze invulling hiervan zal in overleg met het bedrijf bepaald worden, maar zal in de richting van marketing liggen.

Ze hebben veel ervaring met het werken met stagiaires binnen dit bedrijf, en je zal je stage dan ook zeker tot een succes brengen hier!

Het bedrijf is een jonge en ambitieuze organisatie, gevestigd in Amstelveen. Het bedrijf richt zicht op reclames. De organisatie bestaat uit ongeveer 50 werknemers. Er heerst een prettige werksfeer, dit maakt het een fijne plek om als stagiair kennis te maken met de gang van zaken in de praktijk.

Vacaturenummer: 4880


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • HBO Small business en retail management
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.