788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting HRM bij multinational in zorgbranche in Regio Roermond

28 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Roermond
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting HRM bij een multinational in de zorgbranche

Studeer jij momenteel in de richting van HRM? Zit jij in je derde of vierde studiejaar en zoek jij nog een uitdagende (afstudeer)stage? Lijkt het jou leuk om op een afdeling HR ervaring op te doen? Dan is deze multinational gericht op de zorgbranche op zoek naar jou! Momenteel kan dit IT-bedrijf in de regio van Roermond wel een stagiair gebruiken die zich gaat bezighouden met onderwerpen zoals bijvoorbeeld werving en selectie, beloning en functioneren. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit IT-bedrijf is momenteel op zoek naar een (afstudeer)stagiair die hen komt ondersteunen op de afdeling HR. In overleg met het bedrijf ga jij de invulling van de stage concreet maken. Eigen initiatief voor het vormgeven van jouw stage wordt dus zeker gewaardeerd.

Als meewerkstagiair word jij verantwoordelijk voor administratieve taken op de afdeling. Zo zul jij je bijvoorbeeld bezig gaan houden met het opstellen van contracten, het verwerken van de salarisadministratie en de werving en selectie binnen het bedrijf.

Als afstudeerder ga jij samen in overleg met het bedrijf bepalen hoe de invulling van jouw afstudeeropdracht eruit komt te zien. Het bedrijf staat open voor jouw eigen input, waardoor je dus zelf veel invloed hebt op de vormgeving van je afstudeeropdracht. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je bereid bent om de helft van de tijd mee te werken op de afdeling HR van het bedrijf.

De begeleiding voor alle opdrachten zal worden gedaan door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Dit IT-bedrijf in de regio Roermond is een multinational die zich richt op de zorgbranche. Binnen het team van deze vestiging heerst een informele sfeer en zijn ongeveer 50 mensen werkzaam.

Vacaturenummer: 4682


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bedrijfskunde (MER)
  • HBO Management Economie en Recht
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Human Resource Studies

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.