1.178 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht internationaal marktonderzoek bij handelspartij in Roosendaal

25 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Roosendaal
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht internationaal marktonderzoek bij handelspartij

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Studeer jij Marketing? Wil jij een onderzoek doen naar de Amerikaanse markt? Heb jij affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie? Deze handelsorganisatie is op zoek naar een marketingstudent die een opdracht voor ze kan uitvoeren. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met cv en motivatie!

Deze handelsorganisatie is actief in de voedingsmiddelenindustrie en behoren op hun vakgebied tot de internationale top. De organisatie is actief in Europa en Amerika, maar willen hun kennis en marktaandeel op de Amerikaanse markt vergroten. Zij hebben opgemerkt dat die markt zeer recent pas aantrekt. Om die reden zijn zij opzoek naar een student die daar onderzoek naar kan doen.

Als afstudeeropdracht ga jij een marktonderzoek uitvoeren. De organisatie wil meer inzicht krijgen in de ontwikkeling van de Amerikaanse markt. De organisatie wil namelijk hun marktaandeel vergroten en willen weten hoe zij zich in de markt moeten positioneren. Voor jouw onderzoek voer je een interne en externe analyse uit. Zo breng jij de markt in kaart en beschrijf jij waar de mogelijkheden liggen. Ook hou jij je bezig met de mogelijke implementatie, wat inhoudt dat jij beschrijft hoe de organisatie moet communiceren met de markt en wat voor investeringen daarvoor nodig zijn. Een grote pré als je al kennis heb van de Amerikaanse markt.

Deze handelsorganisatie biedt uitstekende begeleiding gedurende het onderzoek, zo zijn er werknemers actief die ervaring hebben met de Amerikaanse markt.

Deze handelsorganisatie beschikt over ongeveer 10 werknemers. Er hangt een informele sfeer en de lijntjes zijn kort.

Vacaturenummer: 5105


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO International Business and Languages
 • HBO International Business and Management
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.