1.089 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting marktonderzoek naar de Duitse markt in Regio Zaandam

27 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Zaandam
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Staf / Advies / Consultancy
Logistiek / Distributie / Magazijn
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Commercieel | Sales
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting marktonderzoek naar de Duitse markt


Ben jij een laatstejaars student in de richting van International Business? Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij een goede beheersing van de Duitse taal? Deze technische handelsorganisatie in Zaandam is op zoek naar een afstudeerstagiair die voor hen een marktonderzoek wil gaan uitvoeren naar de Duitse markt. Ze willen graag hun positie op deze markt verbeteren en jij kan hier als afstudeerder mee aan de slag gaan. Wil jij hier graag voor in aanmerking komen? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Het bedrijf doet het erg goed op de internationale markt, maar ze zien dat er nog veel kansen liggen in Duitsland. Daarom zijn ze op zoek naar een afstudeerder die deze markt wil onderzoeken!

Als afstudeerder ga jij een internationaal marktonderzoek doen. Je gaat je met vragen bezighouden als: Hoe ziet de markt eruit? Hoe is de positie van dit bedrijf momenteel? Waar liggen kansen en mogelijkheden? Uiteindelijk ga je een implementatieadvies opstellen waar het bedrijf mee aan de slag gaan.

Het is belangrijk dat je een goede kennis hebt van de Duitse taal voor deze opdracht. Het is bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.

Dit bedrijf is een wereldwijde handelsorganisatie die technische producten kopen, aanpassen en verbeteren en die vervolgens weer verkopen. Deze producten worden afgezet op verschillende technische markten. Ze hechten erg veel waarde aan veiligheid, kwaliteit en professionaliteit. Met hun jarenlange werkervaring zijn ze experts geworden op dit gebied!

Vacaturenummer: 3360


Vereisten

Profiel Kandidaat
- Sociaal
- Goed kunnen werken in een klein team
- Goede beheersing van de Duitse taal
- Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.