739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage richting haalbaarheid robotisering Economiestudent in regio Eindhoven

29 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Eindhoven
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage richting haalbaarheid robotisering voor bedrijfseconomie student

Volg jij de studie bedrijfseconomie of een aanverwante studie? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij je studie af kan ronden? Wil jij aan de slag met een haalbaarheidsonderzoek van robotisering van processen? Bezit jij over een goed analytisch vermogen en ben je niet bang om tegengas te geven indien nodig? Dan ben jij wellicht op zoek naar deze afstudeerstage! Dit bedrijf wil haar bedrijfsprocessen en productieomgeving gaan robotisering en is dan ook op zoeken naar een afstudeerder die een haalbaarheidsonderzoek wil uit komen voeren. Is dit iets wat jij wel wil doen? Laat dit ons weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Deze producerende organisatie wil haar huidige productieomgeving en verschillende bedrijfsprocessen gaan automatiseren door middel van robotisering. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die de haalbaarheid van robotisering op haar processen wil onderzoeken.

Als afstudeerder ga jij voor deze organisatie aan de slag met een haalbaarheidsonderzoek. Het zal jouw taak zijn te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het huidige productieproces te automatiseren/optimaliseren door middel van robotisering.

Eerst ga jij de verschillende processen in kaart brengen. Zo krijg jij een goed overzicht van alle processen die mogelijk aangepast kunnen worden via robotisering. Zodra jij dit duidelijk hebt ga de impact van robotisering op deze processen bekijken: wat dit doet voor de werkwijze en wat hier belangrijk in is.

Naast het procesmatig gebied zal jij ook op financieel gebied onderzoeken of robotisering haalbaar is. Hier zal jij kijken wat de initiële kosten zijn, welke kosten er gemoeid zijn met onderhoud en dagelijks gebruik en wat de financiele voordelen zijn van robotisering.

Uiteindelijk ga jij een advies opleveren waarin duidelijk wordt welke processen gerobotiseerd kunnen worden, wat de impact van robotisering is op haar productieomgeving en of het haalbaar is. Daarnaar lever je ook een financieel overzicht in waarmee alle financiele vragen beantwoordt worden.

Tijdens je stage biedt de organisatie je goede begeleiding zodat jij je stageperiode succesvol kan afsluiten.

Deze producent uit de regio Eindhoven is levert aan particulieren maar ook aan overheidsorganisaties. Ze doen dit met circa 10 medewerkers binnen een informele sfeer waar jij je direct thuis zal voelen.

 

Vacaturenummer: 5038


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bedrijfseconomie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.