921 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derde- of vierdejaarsstage voor Marketing/Communicatie student in Amsterdam

31 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derde- of vierdejaarsstage voor Marketing/Communicatie student bij uitgeverij

Ben jij een derde- vierdejaars student Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing? Zoek je nog een leuke meewerkstage of afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag met een Marketing & PR stage of opdracht? Dan is dit bedrijf in Amsterdam op zoek naar jou! Het is een uitgeverij en ter ondersteuning van hun marketingafdeling zijn zij op zoek naar een ambitieuze (afstudeer)stagiair. Je zal terechtkomen in een jong team dat je erg veel kan leren tijdens je stageperiode. Ben jij degene die zij zoeken en wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan direct op deze vacature met je cv en motivatie!

Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren veel groei meegemaakt. Ter ondersteuning van hun marketingafdeling zijn zij nu op zoek naar een enthousiaste meewerk- of afstudeerstagiair.

Als meewerkstagiair ga jij aan de slag met een breed pallet aan werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het opstellen van marketingcampagnes, het schrijven van nieuwsbrieven en -berichten, het bijhouden van de website en ondersteuning leveren bij de organisatie van evenementen. Kortom, een brede stage waar je veel kan leren.

Als afstudeerder ga jij je ongeveer de helft van je tijd bezighouden met het uitvoeren van een afstudeeropdracht. Hoe deze er precies uit komt te zien zal in overleg met het bedrijf bepaald worden, maar je kan hier bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een marketing- of social mediaplan. De andere helft van je tijd ga jij je ook bezighouden met werkzaamheden zoals hierboven beschreven.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je (afstudeer)stage.

Dit bedrijf is een uitgeverij in Amsterdam dat zich op een specifieke markt richt. Ze groeien hard en hebben dan ook een jong en ambitieus team van ongeveer 15 medewerkers.

Vacaturenummer: 5719


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Academie voor Digitale Communicatie
 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatiesystemen
 • HBO Crossmediale Communicatie
 • HBO Digitale Communicatie
 • HBO Journalistiek
 • WO Bedrijfscommunicatie
 • WO Beleid, Communicatie en Organisatie
 • WO Communicatie Studies
 • WO Communicatie- en Informatiewetenschappen
 • WO Communicatiewetenschappen
 • WO Journalistiek

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.