786 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HR meewerkstage bij organisatie in de horeca branche in Leiden

28 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Leiden
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

HR meewerkstage bij organisatie in de horeca branche

Ben jij een derdejaars HR student? Zoek jij momenteel een uitdagende meewerkstage? Wil je tijdens je meewerkstage aan de slag met een breed scala aan HR gerelateerde werkzaamheden en daarnaast ook nog enkele projecten oppakken? Dan is dit bedrijf in Leiden op zoek naar jou! Het bedrijf is actief in de horeca en ter ondersteuning op HR gebied zijn ze op zoek naar een enthousiaste stagiair die veel wil gaan leren tijdens zijn/haar stage! Ben jij de student die zij zoeken? Reageer dan direct met je cv en motivatie!


Dit bedrijf is actief in de horeca branche. Ze hebben redelijk veel personeel in dienst en ter ondersteuning op HR vlak zoeken ze een enthousiaste meewerkstagiair die veel wil gaan leren.

Als derdejaars stagiair ga jij een breed pallet aan werkzaamheden oppakken. Zo ga jij je bezighouden met recruitment, personeelsadministratie, werving & selectie en het algehele HR beleid. Hiernaast kun jij je tijdens je stage ook nog bezig gaan houden met een of meerdere projecten. Zo hebben ze vraagstukken liggen op het gebied van arbo beleid, interne communicatie en de ontwikkeling van medewerkers. Kortom, een brede HR meewerkstage waar er ook zeker gekeken zal worden waar je eigen interesses liggen.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je meewerkstage.

Dit bedrijf in Leiden is actief in de horeca branche. Het is een erg informeel bedrijf en binnen het gehele bedrijf werken ongeveer 350 medewerkers.

Vacaturenummer: 4785


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Human Resource Studies

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.