757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage Finance Controller bij grote productieonderneming in Regio Hoorn

28 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Hoorn
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Financiële meewerkstage richting controlling bij een grote productieonderneming

Volg jij een studie richting finance? Ben jij op zoek naar een meewerkstage waar jij ervaring op kan doen en jou kennis in de praktijk kan brengen? Bezit jij over een goed analytisch vermogen en ben jij goed met cijfers? Dan ben jij op zoek naar deze opdracht. Dit bedrijf is op zoek naar een meewerkstagiair die hun komt ondersteunen op het gebied van Controlling. Lijkt dit jou wel wat? Laat dit dan direct weten door je CV en motivatie toe te sturen. 

Deze organisatie is constant bezig met het analyseren en rapporteren van financiële gegevens. Ze zijn dan ook op zoek naar een meewerkstagiair die hun hierbij komt ondersteunen.

Als meewerkstagiair kom jij terecht op de finance afdeling waar jij aan de slag gaan met verschillende activiteiten/werkzaamheden. Hier ga jij je vooral focussen op de controlling kant van het financiele plaatje. Jij gaat financiele gegevens analyseren en op basis van deze analyses ga jij rapportages opstellen. Deze rapportages gebruikt de organisatie om verbetering door te voeren binnen de organisatie.

Daarnaast pak je nog een klein project op waar jij zelfstandig mee aan het werk gaat. De precieze invulling van deze opdracht ga jij in samenspraak met de organisatie opstellen.

Het bedrijf biedt je goede begeleiding tijdens je stageperiode zodat jij dit traject met een hoog cijfer kan afronden.

Deze organisatie is actief op de FMCG markt. Ze zijn actief met circa 5000 medewerkers verspreid over de hele wereld. Op de locatie waar jij terecht komt werken circa 600 medewerkers waarvan een ruim stafgedeelte. Communicatie is direct en hier moet je dan ook wel tegen kunnen.

Vacaturenummer: 4867


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Accountancy
 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscale economie
 • WO Accountancy
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Hoorn

Stagiaire Marketing gezocht WIJ Special Media | € 400
Hoorn

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.