739 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting grafisch vormgeven bij multinational in Apeldoorn

28 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Apeldoorn
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting grafisch vormgeven bij multinational

Doe jij momenteel een opleiding in die richting van Multimedia en Design op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een brede grafische meewerkstage waarbij je allerlei grafische uitingen mag gaan vormgeven? Dan is dit zeker iets voor jou! Deze multinational in Apeldoorn is gespecialiseerd is in luxe huishoudproducten. Intern is de sfeer open en informeel. Momenteel zijn zij op zoek naar een creatieve meewerkstagiair die hun team komt versterken. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een creatieve stagiair die hen gaat ondersteunen binnen het grafische team. Ben jij creatief, communicatief vaardig en zelfstandig? Dan is dit bedrijf op zoek naar jou!

In deze brede meewerkstage ga je diverse werkzaamheden omtrent grafische vormgeving oppakken. Ze zijn onder meer bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Je gaat ervoor zorgen dat de website van de juiste grafische content wordt voorzien. Naast de grafische vormgeving van de website, ga jij je ook bezighouden met het ontwerpen van onder meer banners, nieuwsbrieven, advertenties, brochures en nog veel meer.

Kortom, een brede grafische stage waarin jij al je creativiteit kwijt kan! Dit bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en bieden je goede begeleiding tijdens je stage. Intern is de sfeer open en informeel en hierdoor zal jij je snel op je gemak voelen.

Dit bedrijf is een multinational die gespecialiseerd is in luxe huishoudproducten. Intern is de sfeer open en informeel. Je komt te werken in een jong en ambitieus team waar je veel van kunt leren.

Vacaturenummer: 3377


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Multimedia Design and Development
  • HBO Informatie en communicatie technologie
  • HBO Vormgeving en ontwerp interactie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.