1.031 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting inkoopserviceproces bij software bedrijf in Amsterdam

29 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting inkoopserviceproces bij softwareontwikkelaar

Studeer jij de opleiding Bedrijfskunde of aanverwant en ben jij momenteel zoekende naar een meewerkstage? Spreekt het jou aan om aan de slag te gaan bij een softwareontwikkelaar? Wil jij werkzaam zijn met het inkoopproces? Vind jij het leuk om klanten te helpen met hun problemen? Dit bedrijf in de regio van Amsterdam is op zoek naar een Bedrijfskundige die hen gaat ondersteunen met de inkoopwerkzaamheden. Pas jij precies bij deze omschrijving? Laat het ons dan weten met jouw motivatie en cv!

Momenteel zijn er veel mensen die vragen hebben over hun inkoopproces, waardoor er veel werkzaamheden open komen te staan. Deze mensen moeten geholpen worden, waardoor dit bedrijf op zoek is naar iemand die hen komt ondersteunen.

Er komen veel klanten binnen het bedrijf, die procesgerichte vragen hebben over hun inkoopproces. Dit ga jij als meewerkstagiair oppakken! jij gaat namelijk meelopen op de afdeling inkoopservice. Binnen deze afdeling zal jij verschillende werkzaamheden oppakken, waarbij jij veel telefonisch contact hebt met klanten. Het is daarom belangrijk dat jij niet bang bent om te telefoneren.

Na jouw stageperiode is er een mogelijkheid om jouw werkzaamheden om te zetten in een bijbaan. Het is belangrijk dat jij hiervoor openstaat. Verder zal er goede begeleiding aanwezig zijn tijdens jouw stageperiode.

Kortom, een uitdagende stage waarbij je veel in contact bent met klanten en hen verder zal helpen met hun problemen.

Dit softwareontwikkelingsbedrijf in de regio van Amsterdam houdt zich voornamelijk bezig met software. Zij hebben de mogelijkheid tot automatisering. Het bedrijf bestaat uit een middelgroot team en heeft een informele sfeer.

Vacaturenummer: 5494


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • Management, Economie & Recht (MER)
  • HBO Bedrijfskunde
  • HBO Bedrijfskunde & Management
  • HBO Bedrijfskader
  • Bedrijfseconomie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.