779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting (internationaal) marktonderzoek in regio Harderwijk

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Harderwijk
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting (internationaal) marktonderzoek bij technische organisatie

Ben jij momenteel een Marketing of International Business student? Zit je in je laatste studiejaar en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht? Wil jij graag aan de slag met het uitvoeren van een marktonderzoek voor een technisch bedrijf? Dan is deze organisatie in de regio Harderwijk op zoek naar jou! Ze willen graag een overzicht van mogelijke leveranciers in de Europese markt. Ben jij de student die zij zoeken en wil je graag aan de slag bij deze technische organisatie? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Dit productiebedrijf wil graag een samenwerking aangaan met andere leveranciers om hun eigen product beter te kunnen maken. Om te onderzoeken welke mogelijkheden er in de markt zijn, zoeken ze een afstudeerder die voor hen hiernaar een marktonderzoek wil gaan uitvoeren.

Als afstudeerder ga jij de markt van leveranciers voor composietwanden in kaart brengen. Je gaat onderzoeken welke partijen er in deze markt actief zijn, wat een samenwerking met deze partijen met zich mee zou brengen en of deze partijen geschikt zijn om als partner mee samen te werken. Je gaat hierbij de Europese markt onderzoeken en het is dus goed dat je wel een woordje Engels spreekt. Je sluit je onderzoek af met een advies aan het bedrijf waar zij mee aan de slag kunnen gaan.

Gezien de aard van het bedrijf is het belangrijk dat je wel enige technische affiniteit hebt of er in ieder geval voor open staat om bij een technisch bedrijf aan de slag te gaan. Ze bieden je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.

Deze organisatie is een technisch bedrijf werkzaam in de automotive sector. Het bestaat al een halve eeuw en heeft in die tijd meerdere veranderingen ondergaan. Ze zijn internationaal actief en binnen het team heerst een prettige en nuchtere werksfeer.


Vacaturenummer: 4947


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO International Business and Languages
 • HBO International Business and Management
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.