763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Commerciële afstudeeropdracht richting productportfolio in Zwolle

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Zwolle
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Commerciële afstudeeropdracht richting uitbreiding productportfolio bij een innovatief bedrijf


Volg jij momenteel een studie in de richting van marketing of aanverwant? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij aan de slag bij een innovatief bedrijf? Lijkt het jou leuk om te onderzoeken hoe dit bedrijf haar productportfolio kan uitbreiden? Heb jij ambitie om door te stromen in een bedrijf na afronding van je stageperiode? Dan ben jij op zoek naar deze opdracht. Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die vraagstukken rondom haar productportfolio wil oppakken. Lijkt jou dit interessant? Reageer dan direct met je CV en motivatie.

Deze organisatie is constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van haar productportfolio. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die op dit gebied een uitdagende opdracht op wil pakken.

Als afstudeerder ga jij verschillende aspecten onderzoeken rondom het productportfolio van dit bedrijf. Hierbij kan je onderzoeken op welke wijze ze het beste ondernemers kunnen aanmoedigen om een bedrijf te starten door gebruik te maken van haar technologieen. Daarnaast ga je onderzoeken hoe ze hun productenportfolio het beste uit kunnen breiden. Kortom, een uitdagende opdracht voor een afstudeerder.

Tijdens je stageperiode zal jij goed begeleid worden zodat jij deze periode met een hoog cijfer af kan sluiten. Bij succesvolle afronding van je stageopdracht biedt dit bedrijf je een starterspositie aan.

Deze innovatieve organisatie is gevestigd in Zwolle en heeft een unieke dienstverlening tot stand gebracht. Ze richten zich voornamelijk op de B2B markt en groeien hard. Intern heerst er een leuke en informele sfeer, en het team bestaat uit ervaren professionals waar jij erg veel van kunt leren!

Vacaturenummer: 4766


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Business Administration
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carričre en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.