1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Derde- of vierdejaarsopdracht voor Werktuigbouwkundige in Regio Gorinchem

14 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Gorinchem
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derde- of vierdejaarsopdracht voor Werktuigbouwkundige bij technische onderneming

Ben jij momenteel bezig met de studie Werktuigbouwkunde op het HBO of WO? Zit je in je derde of vierde studiejaar? Zoek je nog een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht? Dit bedrijf in de regio van Gorinchem is op zoek naar een enthousiaste WTB student die bij hen aan de slag wil gaan met een interessant project. Ze hebben hiervoor meerdere mogelijkheden liggen en er zal dus zeker ook iets tussen zitten wat bij je interesse aansluit. Wil jij hier graag voor in aanmerking komen en wil je graag aan de slag bij een internationaal opererende onderneming? Toon dan gelijk je interesse en stuur ons je cv en motivatie toe!

Dit bedrijf maakt veel groei door en verwacht ook de komende jaren nog veel te kunnen groeien. Om dit daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren zijn ze op zoek naar derde- of vierdejaars studenten die bij hen aan de slag willen gaan op het gebied van productontwikkeling.

Voor een derde- of vierdejaars student hebben ze meerdere interessante projecten liggen waar jij mee aan de slag kan gaan. In overleg met het bedrijf ga jij je precieze opdracht opstellen zodat je er een krijgt die zowel aansluit bij je eigen interesses als de behoeftes van het bedrijf. Als meewerkstagiair zal jij onder begeleiding van andere medewerkers op de afdeling productontwikkeling hiermee aan de slag gaan, als afstudeerder zal jij zelfstandig een project gaan oppakken.

Dit bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je stage of afstudeeropdracht.

Je komt te werken bij een internationaal opererende onderneming. Het bedrijf fungeert als full service partner in grootschalige projecten voor grote ondernemingen. Je komt te werken in een uitdagende en prettige omgeving waar een enthousiast team klaar staat om jouw te begeleiden.

Vacaturenummer: 768


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • Constructief ontwerpen 
 • Duurzame energievoorziening
 • Energietechniek
 • Flexibele productieautomatisering
 • Industriële automatisering
 • Mechanical design engineer
 • Mechanisch-constructieve werktuigbouwkunde
 • Ontwerpen en construeren
 • Ontwerpprocessen en innovatie
 • Polymer product engineer
 • Stromingsleer
 • Thermodynamica
 • Thermodynamical engineer
 • Warme werktuigbouwkunde
 • Warmteoverdracht
 • Werktuigbouwkunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Gorinchem

Stagiair(e) marketing & communicatie
Molenaarsgraaf

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.