850 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Laatstejaarsopdracht richting schrijven strategisch marketingplan in Waalwijk

14 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Waalwijk
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaarsopdracht richting schrijven strategisch marketingplan

Studeer jij momenteel een studie in de richting van Marketing? Zit jij nu in je laatste studiejaar en zoek je een uitdagende afstudeeropdracht? Wil je graag aan de slag met het schrijven van een strategisch marketingplan van A tot Z en de kans krijgen om dit direct te implementeren? Dan is dit bedrijf in Waalwijk op zoek naar jou! Het is een technische onderneming en zij willen graag hun marketingactiviteiten naar een hoger niveau tillen. Ben jij degene die hen hierbij gaat helpen? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Dit bedrijf doet nu nog niet zo veel op marketinggebied. Dit willen ze graag wel gaan doen en om hiermee aan de slag te kunnen gaan, zoeken ze een afstudeerder die voor hen een strategisch marketingplan wil gaan schrijven.

Als afstudeerder ga jij je ongeveer de helft van de tijd met dit onderzoek bezighouden. Je zal een marketingplan van A tot Z gaan opstellen. Hierbij ga je vragen stellen als: Kan de website beter ingezet worden? Kan de doelgroep beter bereikt worden? Welke kanalen moeten we hiervoor gaan gebruiken?

De andere helft van de tijd ga jij je bezighouden met het direct uitvoeren hiervan. Je gaat dus enkele marketingwerkzaamheden oppakken om het bedrijf verder te helpen. Hierdoor kun je ook direct bruikbare data voor je onderzoek genereren. De ideale combi dus!

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je afstudeeropdracht.

Het bedrijf is een technische onderneming. Ze zijn met ongeveer 60 personeelsleden en binnen het bedrijf heerst een prettige en informele sfeer.

Vacaturenummer: 5765


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Modemanagement
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Small Business & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Business Administration
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.