1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage supply chain in Foodbranch in Regio Tilburg

27 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Tilburg
Soort werk: Staf / Advies / Consultancy
Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage supply chain in Foodbranch

Ben jij een logistiek of technisch bedrijfskunde student? Ben jij op zoek naar een leerzame meewerkstage? Spreekt de Foodbranche jou aan of heb je hier enige affiniteit mee? Vindt jij een interne procesoptimalisatie interessant? Bij dit bedrijf in Tilburg zijn ze op zoek naar een gemotiveerde student die logistieke procesverbetering aanspreekt. Ben jij dit? Solliciteer dan direct met jouw motivatie en cv.

Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland en België, waar steeds meer ontwikkelingen gaande zijn. Door deze ontwikkelingen en groei die er in het bedrijf aanwezig is, is het van belang dat het logistieke proces geoptimaliseerd wordt en goed verloopt. Daarom zijn ze op zoek naar een stagiair die zich in dit vraagstuk wil verdiepen in een stage.

Tijdens jouw meewerkstage zul jij werkzaam zijn op de supply chain afdeling. Binnen het bedrijf ga jij kijken naar een optimalisatie van het logistieke proces. De opdracht die binnen het bedrijf uitgevoerd zal worden, zal betrekking hebben met de optimalisatie van het logistieke proces waarbij gebruik gemaakt zal worden van de LEAN strategie.

Kortom, een leuke en leerzame meewerkstage waarbij jij werkzaamheden gaat oppakken wat betreft logistieke procesverbetering. Uiteraard is er goede begeleiding aanwezig in dit bedrijf.

Dit bedrijf, gevestigd in Tilburg, bevindt zich in de horecabranche en is bezig met het continu vernieuwen en verbeteren van haar processen. Het bedrijf bestaat uit meerdere vestigingen in verschillende landen. Bij alle vestigingen in totaal werken er meer dan 1000 mensen. Binnen het bedrijf in Tilburg hangt er een open en informele sfeer.

Vacaturenummer: 5316


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Technische bedrijfskunde
 • WO Technische bedrijfskunde
 • HBO Business Logistics
 • HBO Logistiek & Management
 • HBO Logistiek en Economie
 • HBO Logistics Engineering
 • HBO Business Studies & Logistiek
 • HBO Logistiek en technische vervoerskunde
 • WO Logistics and operations management
 • WO Transport infrastructure and logistics
 • WO Logistics & Operations Management
 • WO Transport, Infrastructure and Logistics

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.