1.011 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage HRM bij technische international in Regio Dordrecht

5 maart 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Dordrecht
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage HRM bij technische international


Ben jij op zoek naar een uitdagende internationale afstudeeropdracht richting de HRM? Deze technische organisatie in de buurt van Dordrecht is op zoek naar een gemotiveerde student. Interesse? Stuur ons je cv en motivatie.

Dit bedrijf is wereldwijd een grote speler in de technische branche. Zij hebben verschillende locaties in meerdere continenten. Als afstudeerder krijg jij de kans om de verschillende beleidsvoeringen die op deze locaties gehanteerd worden, met elkaar te vergelijken en dit samen te voegen tot één beleid.

De afstudeeropdracht die dit bedrijf voor ogen heeft, is een opdracht richting het opstellen van een nieuw beleid met betrekking tot secondaire arbeidsvoorwaarden in Europa, Het Midden-oosten en Afrika. Je mag een beter beleid met betrekking tot Compensation & Benefits gaan ontwikkelen en opzetten. Dit beleid moet het functioneren van de medewerkers en de organisatie gaan bevorderen.

Als afstudeerder krijg je een grote verantwoordelijkheid bij dit bedrijf. De verschillende beleidsvoeringen in de richting van Compensations en Benefits zorgen soms voor vertraging. Het bedrijf wil dit versimpelen door één groot beleid te voeren. Met de nodige begeleiding ga jij deze unieke kans aanpakken.

Het bedrijf biedt een goede begeleiding. Kortom: een unieke uitdagende HRM afstudeeropdracht!

Het bedrijf is een technische international en speelt een steeds grotere rol in de branche. Er heerst een fijne werksfeer met gemotiveerde ervaren werknemers.

Vacaturenummer: 3802


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Dordrecht

Stage Marketing Analist Domino's Pizza
Gorinchem
Marketing en Communicatie
Giessen
Magazijnmedewerker
Gorinchem

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.