921 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaars meewerkstage voor een creatieve CMD student in Roermond

14 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Roermond
Soort werk: ICT
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaars meewerkstage voor een creatieve CMD student

Studeer jij momenteel Communicatie & Multimedia Design? Zit jij momenteel in je derde studiejaar en zoek jij nog een uitdagende meewerkstage? Wil jij je aan de ene kant bezighouden met een stuk front-end programmeren en aan de andere met kan een stuk design? Dan is dit innovatieve en internationale bedrijf in Roermond op zoek naar jou! Ze willen namelijk een nieuw product gaan lanceren en voor de promotiecampagne zijn ze opzoek naar een creatieve CMD meewerkstagiair. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit bedrijf wil een nieuw product lanceren en wil hiervoor graag een promotiecampagne opzetten. Om dit goed te kunnen doen zijn ze opzoek naar een derdejaars CMD student die zich hiermee bezig gaat houden.

Als meewerkstagiair wordt jij verantwoordelijk voor de digitale producties van deze campagne. Je bent aan de ene kant technisch bezig, want je gaat je bezighouden met front-end programmeren, maar tegelijkertijd ben ook erg creatief bezig, aangezien je diverse promotiemateriaal gaat ontwerpen. Je zal hiermee in teamverband aan de slag gaan. Het is dan ook van belang dat je goed kan samenwerken met andere mensen in het team.

De begeleiding voor alle opdrachten zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Het stagebedrijf is gevestigd in Roermond en is gespecialiseerd in software consultancy voor kennisintensieve bedrijven. Denk dan bijvoorbeeld aan archieven of databases van banken en ziekenhuizen. Het is een innovatief en internationaal bedrijf.

Vacaturenummer: 5667


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • Communicatie & Multimedia design (CMD)
  • HBO Academie voor Digitale Communicatie
  • HBO Digitale Communicatie
  • Bedrijfskundige Informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Roermond

Marketing
Swalmen

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.