1.085 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht in de richting User Experience in Regio Den Bosch

10 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Den Bosch
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht in de richting User Experience

Ben je vierdejaars student ICT? Wil je een afstudeeropdracht oppakken in de richting van UX? Dit bedrijf in de regio Den Bosch is gespecialiseerd in webdesign voor een breed scala aan bedrijven en zoekt een afstudeerder. Lijkt dit je wat? Stuur dan je motivatie met cv op.

De technologische branche is erg in ontwikkeling. De laatste jaren komen er steeds meer innovatieve webontwikkelaars bij. Zo ook dit bedrijf in de regio van Den Bosch. Een jong en innovatief team is de afgelopen tijd hard gegroeid en zijn daarom dus op zoek naar een afstudeerder op het gebied van UX.

Dit webbureau werkt voor zeer veel verschillende klanten. Van overheden tot online spel platformen. Geen klant is hetzelfde. Dit bedrijf kan de gehele ontwikkeling van A tot Z op zich nemen. Als afstudeerder ga je een opdracht omtrent UX-optimalisatie oppakken. De precieze opdracht zal in overleg met de organisatie bepaald worden.

Naast UX-optimalisatie heeft het bedrijf een eigen framework ontwikkeld. Hiermee kunnen ze heel snel RWA's maken. Oftewel Responsive Web Apps. Ze starten een project altijd met een 2 daagse hackacton. Hierdoor krijgen ze meteen veel inzichten in wat de klant wil en hoe ze een project gaan insteken.

Vanuit daar gaan ze snel door naar het vormen van een SCRUM team waar jij ook onderdeel van zal zijn. Een SCRUM team bestaat uit een Back end developer, Front end developer en een UX'er.

Uiteraard krijg je goede begeleiding.

Kortom een leuke dynamische afstudeeropdracht. Spreekt dit jou aan? Reageer dan snel op deze vacature.

Dit bedrijf in de regio Den Bosch is veel bezig met webdesign en User Experience. Het bedrijf heeft ongeveer 15 medewerkers en er heerst een gezellige, Brabantse sfeer.

Vacaturenummer: 5320


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.
  • HBO Bedrijfswiskunde en ICT
  • HBO Bestuurlijke informatiekunde
  • HBO Human Technology
  • HBO Informatiekunde
  • HBO Mens en informatiekunde
  • HBO Multimedia Design and Development
  • HBO Telematica
  • HBO Communicatie multimedia en design

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.