1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Afstudeerproject gericht op inrichting processen nieuwe fabriek in Regio Kampen

9 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Kampen
Soort werk: Technisch / Klusser / Monteur
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerproject gericht op inrichting processen nieuwe fabriek van technisch bedrijf

Ben jij momenteel bezig met een opleiding in de richting van Technische Bedrijfskunde of Logistiek? Zoek jij nog een leuke afstudeeropdracht en wil jij je bezig gaan houden met het inrichten van een nieuwe fabriek? Dan is dit wellicht een leuke mogelijkheid voor jou! Dit familiebedrijf is actief in de technische branche en momenteel zijn ze bezig met het bouwen van een nieuwe fabriek in de regio Kampen. Uiteraard moet er ook gekeken worden naar hoe de processen van de fabriek het beste kunnen worden ingericht, en daarvoor zijn ze op zoek naar een enthousiaste vierdejaarsstudent. Lijkt het je leuk om hiermee aan de slag te gaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter in een reactie!

Om te kunnen blijven groeien, zijn ze bij dit familiebedrijf momenteel bezig met de bouw van een nieuwe fabriek. Voor de inrichting van deze fabriek zijn ze op zoek naar een afstudeerder die het leuk vindt om zich daar gedurende 5 maanden mee bezig te houden.

Als afstudeerder ga jij allereerst kijken hoe het huidige productieproces eruit ziet, om vervolgens na te gaan hoe dit eventueel nog verbeterd kan worden. Daarna kun je onder andere gaan kijken naar wat de optimale routing zal zijn van de nieuwe fabriek, hoe de nieuwe afdeling eruit komt te zien en hoe het nieuwe opstartsysteem eruit moet komen te zien.

Er zal voldoende en professionele begeleiding aanwezig zijn, zodat jij jouw opdracht succesvol af kunt ronden. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en het team bestaat uit betrokken medewerkers. Kortom, een uitdagende opdracht en een leuke plek om te werken!

Het is een groot familiebedrijf, met verschillende afdelingen in Nederland. Ze zijn al vele jaren actief in de technische branche. Er heerst een informele sfeer, dus een gezellige plek om te werken.

Vacaturenummer: 5141


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.
  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde
  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde
  • WO Logistics and operations management
  • WO Transport infrastructure and logistics

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.