741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Vierdejaars Finance opdracht richting procesautomatisering in regio Bergen op Zoom

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Bergen op Zoom
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vierdejaars Finance opdracht richting procesautomatisering

Studeer jij in de richting van Finance en ben je bezig met de afrondende fase van je opleiding? Zoek je daarvoor nog een leuke afstudeeropdracht in de regio Bergen op Zoom? Dan is deze opdracht iets voor jou! Onze klant zoekt een enthousiaste afstudeerder die aan de slag gaat met de automatisering en digitalisering van het facturatieproces. Lijkt dit je een leuke en uitdagende opdracht? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

De organisatie is nog op zoek naar een enthousiaste afstudeerder om bij hen een leuke en leerzame opdracht op te pakken.

Binnen het bedrijf heeft onze klant een project beschikbaar, waarbij je je gaat focussen op het automatiseren van het facturatieproces. Ze willen namelijk dat dit proces gedigitaliseerd wordt. Je zult deze opdracht in samenspraak met het bedrijf precies gaan formuleren, zodat deze aan de wensen van zowel het bedrijf als van jou zal voldoen. Binnen het bedrijf is er voldoende begeleiding aanwezig, zodat jij je opdracht succesvol zult afronden.

Kortom, een leuke en uitdagende opdracht voor een enthousiaste afstudeerder in de richting van Finance!

Onze klant is een technische organisatie in de regio van Bergen op Zoom. Ze hebben een erg goede staat van dienst. Ze hebben altijd al een erg fijne en betrokken werksfeer. Ze werken graag met studenten en hebben hierin ook al veel ervaring. Er is erg goede begeleiding op HBO-niveau aanwezig.

Vacaturenummer: 5151


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.
  • HBO Accountancy;
  • HBO Bank- en Verzekeringswezen;
  • HBO Bedrijfseconomie;
  • HBO Bedrijfswiskunde;
  • HBO Financial Service Management;
  • HBO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.