1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage hardware elektro richting duurzaamheid in Regio Achterhoek

29 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Achterhoek
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Uitdagende (afstudeer)stage hardware elektro richting duurzaamheid

Studeer jij momenteel Elektrotechniek of iets aanverwant en heb jij affiniteit met hardware? Ben jij geïnteresseerd in projecten richting duurzaamheid en wil jij je hier graag in verdiepen? Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage/afstudeeropdracht? Dan is deze organisatie iets voor jou! Dit technische bedrijf is momenteel op zoek naar afstudeerders die een leuke opdracht richting duurzaamheid willen oppakken. Wil jij hiervoor in aanmerking komen? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie!

Deze organisatie is continu bezig met het doorontwikkelen van hun projecten richting duurzaamheid. Zij hebben momenteel al veel grote projecten aangenomen en er liggen veel mogelijkheden voor een opdracht met hardware elektro elementen. Hierdoor zijn zij op zoek naar een afstudeerder die graag een opdracht richting hardware elektrotechniek op wilt pakken.

Als derdejaars meewerkstagiair ga jij meelopen met verschillende projecten. Het bedrijf richt zich voornamelijk op duurzaamheidsprojecten. Jij komt terecht in een team dat bestaat uit specialisten op het gebied van Elektrotechniek. Hierdoor zal jij veel ervaring op doen tijdens jouw stageperiode.

Als afstudeerder liggen er veel mogelijkheden. Het bedrijf heeft voornamelijk projecten in de richting van duurzaamheid, het is dan ook belangrijk dat jij hier affiniteit mee hebt. Jij gaat rekening houdend met jouw interesses en kwaliteiten in overleg met het bedrijf bepalen welk vraagstuk jij op gaat pakken.

Het bedrijf bestaat uit specialisten op het gebied van Elektrotechniek. Zij zullen jou voorzien van goede begeleiding tijdens jouw afstudeerperiode. Daarnaast bieden zij jou ook de mogelijkheid om door te stromen in een startersfunctie na jouw afstuderen.

Dit technische bedrijf richt zich voornamelijk op duurzaamheidsprojecten. Zij produceren en ontwikkelen verschillende technische producten voor klanten over de hele wereld. Intern heerst er een informele sfeer waarin een goede werksfeer hoog in het vaandel staat.

Vacaturenummer: 5606


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • Advanced Sensor Applications
  • Electrical Power Engineering
  • Electronics: Design; Signal Systems
  • Elektrotechniek
  • Integrated Product Development
  • Power: Generation; Distribution and Conversion
  • Sound Engineering

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.