737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage voor CMD'er of creatieve Communicatie student in Almere

31 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Almere
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage voor CMD'er of creatieve Communicatie of Marketing student bij technische groothandel

Ben jij op zoek naar een leerzame meeloopstage of afstudeeropdracht en studeer jij in de richting van Communicatie & Multimedia Design, Marketing of Communicatie? Ben jij creatief ingesteld, beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift? Heb jij ervaring met Adobe programma's en/of WordPress? Deze technische groothandel in Almere is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die de organisatie kan ondersteunen op het gebied van communicatie, marketing en online marketing. Als afstudeerder zal jij ook aan de slag gaan met een mooie opdracht. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Deze technische groothandel is op zoek naar een meewerkstagiair of afstudeerder die de organisatie kan ondersteunen bij diverse communicatie en marketing gerichte werkzaamheden. Zij zijn op zoek naar een stagiair met uitstekende communicatieve vaardigheden en die over een goede dosis creativiteit beschikt.

Je krijgt als stagiair de mogelijkheid om je met diverse werkzaamheden bezig te houden. Zo ga jij je bezighouden met het maken van advertenties, het maken van brochures en het ontwikkelen van content voor de website. Ook het implementeren van de nieuwe huisstijl binnen de organisatie valt onder jouw takenpakket. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een kleine opdracht binnen de organisatie op te pakken. Dit zal verder met het bedrijf in overleg worden gedefinieerd. Belangrijk is dat jij kennis hebt van het Adobe CC pakket en WordPress.

Als afstudeerder zal je aan de slag gaan met een mooie opdracht. Hierbij kan je bijvoorbeeld gaan onderzoeken welke mediakanalen het beste aansluiten bij diverse doelgroepen en kan je gaan kijken hoe de organisatie deze doelgroepen beter kan gaan bereiken. In samenspraak met de organisatie zal jij een mooie opdracht gaan formuleren die voldoet aan jouw wensen, de behoeftes van het bedrijf en de eisen vanuit jouw opleiding. Het is wel belangrijk dat jij ongeveer 50% van je tijd wil besteden aan bovengenoemde werkzaamheden. De overige 50% zal je aan je opdracht besteden.

Kortom, een zeer brede meewerkstage voor een CMD, Communicatie of Marketing student. De organisatie biedt je uitstekende begeleiding. De sfeer binnen het team is erg goed, de mensen zijn betrokken en jij zal je er snel thuis voelen.

Deze technische groothandel gevestigd in Almere levert haar producten wereldwijd. Het team is ongeveer 80 man groot en er heerst een informele en fijne sfeer.

Vacaturenummer: 5227


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Academie voor Digitale Communicatie
 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatie multimedia en design
 • HBO Communicatiesystemen
 • HBO Digitale Communicatie
 • HBO Journalistiek
 • WO Bedrijfscommunicatie
 • WO Communicatiewetenschappen
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.