997 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting chemie bij chemische organisatie in Regio Apeldoorn

24 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Apeldoorn
Soort werk: Chemisch / Farmaceutisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting chemie bij chemische organisatie

Ben jij een derde- of vierdejaars student Chemie? Zoek jij een uitdagende meewerkstage of afstudeeropdracht binnen een chemische organisatie op de R&D afdeling? Wil jij graag aan de slag met het verbeteren en ontwikkelen van producten? Dit bedrijf in de regio Apeldoorn is op zoek naar (afstudeer)stagiair die bij hen aan de slag wil gaan op de onderzoeksafdeling. Het is een bedrijf met een mooie historie en binnen het team heerst een informele sfeer. Ben jij degene die hier aan de slag gaat? Reageer dan snel op deze vacature met je motivatie en cv!

Onze relatie is op zoek naar een derde- of vierdejaars student die kan bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe chemische producten. De Research & Development afdeling van deze organisatie is voortdurend bezig met het verbeteren van recepten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Ze zijn op zoek naar een stagiaire die hen daarbij gaat helpen.

Voor derdejaarsstudenten is er de mogelijkheid om mee te werken binnen de organisatie en op de Research & Development afdeling. Voor vierdejaarsstudenten is het mogelijk om zelfstandig een opdracht op te pakken.

Kortom, een mooie opdracht voor een student op zoek naar een chemische opdracht.

De organisatie is een chemische organisatie in de regio Apeldoorn. Ze hebben een mooie historie en binnen het bedrijf heerst een informele sfeer.

Vacaturenummer: 4795


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Applied Science
  • HBO Chemie
  • HBO Chemische Technologie
  • HBO Forensisch Onderzoek
  • HBO Hoger Laberatorium Onderzoek
  • HBO Scheikunde
  • HBO Biomedisch laboratoriumonderzoek
  • HBO Hoger laboratorium onderwijs
  • HBO Laborant analist
  • HBO Laboratoriumtechniek

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.