764 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht Lean procesoptimalisatie bij een tech producent in Regio Haarlem

29 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Haarlem
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht Lean procesoptimalisatie bij een technisch producent

Studeer jij technische bedrijfskunde of in de richting van logistiek? Ben jij op zoek naar afstudeeropdracht? Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met procesoptimalisatie via Lean werkwijze? Heb jij ambitie om door te stromen na je afstuderen? Dan is deze opdracht wellicht interessant voor jou! Dit bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die een brede procesoptimalisatieopdracht wil uitvoeren en hier gebruik wil maken van Lean werkwijze. Lijkt dit jou wel wat? Laat dit dan direct weten door je CV en motivatie toe te sturen.

Deze organisatie is de laatste jaren veel aan het investeren in nieuwe technolgieen en heeft dan nu de vraagstukken liggen rondom gehele optimalisatie van haar processen. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die een van deze vraagstukken wil oppakken.

Als afstudeerder ga jij een opdracht oppaken richting procesoptimalisatie en ga je hier gebruik maken van Lean procesoptimalisatie. Je kan hier onderzoeken op welke wijze Lean werkwijze toegepast kan worden binnen de productiefaciliteit. Maar daarnaast kan je ook kijken naar de implementatie van Lean binnen de bestaande of eventuele ERP-systemen. Een onderwerp waar ze graag ook een antwoord op willen hebben is de manier waarop Lean toegepast kan worden op hun logistieke processen en dit kan je dus ook onderzoeken. Kortom, veel mogelijkheden voor een procesoptimalisatieopdracht voor een TBK of logistiek student.

Tijdens je afstuderen zal het bedrijf je goede begeleiding bieden zodat jij dit traject met een hoog cijfer kan afsluiten. Bij succesvolle afronding van afstuderen bieden ze je ook een startersbaan aan waar jij meteen mee kan beginnen.

Deze organisatie is actief in de technische sector en produceert producten met motoren. Ontwikkeling en innovatie staat hoog in het vaandel bij deze organisatie. Er zijn circa 100 medewerkers actief binnen een informele en fijne sfeer. Bij succesvol afstuderen bieden ze mooie kansen voor startersfunctie waar jij meteen kan beginnen.

Vacaturenummer: 4870


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde
  • WO Logistics and operations management
  • WO Transport infrastructure and logistics
  • WO Technische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.