788 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HR afstudeeropdracht voor laatstejaars student bij ICT consultant in Den Bosch

28 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Bosch
Soort werk: Personeel en organisatie
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

HR afstudeeropdracht voor laatstejaars student bij ICT consultant

Volg jij momenteel een HRM of Bedrijfskundige studie? Zit jij momenteel in je laatste studiejaar en zoek je nog een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij hierbij helpen om dit bedrijf toekomstbestendig te maken op HR gebied? Dan is dit bedrijf in Den Bosch op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk een afstudeerder die een HR beleid op wil stellen zodat er hier wat structuur in aangebracht kan gaan worden. Ben jij de student die zij zoeken en wil je graag bij een middelgroot bedrijf aan de slag waarbinnen een prettige werksfeer heerst? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Deze ICT consultant houdt zich bezig met het ontwikkelen en implementeren van ICT oplossingen voor haar klanten. Ze zijn de laatste tijd hard gegroeid waardoor er ook meer personeel is bijgekomen. Op HR vlak zijn ze een beetje achtergebleven en om de inhaalslag hier te kunnen maken, zoeken ze een HR of Bedrijfskunde student die hier een onderzoek naar wil gaan uitvoeren.

Als afstudeerder krijg jij de mogelijkheid om een compleet plan voor de HR op te stellen. Als eerste ga je onderzoeken welke werknemers er momenteel binnen het bedrijf werken en wat hun functie precies is. Het doel hiervan is wat gestructureerder vast te leggen welk team, wat precies binnen de organisatie doet en zodat deze teams dit uiteindelijk ook van elkaar weten. Vervolgens ga je ook onderzoek doen naar het algehele HR beleid van het bedrijf. Vanwege de groei moeten er namelijk steeds meer zaken vastgelegd worden en door jouw onderzoek weten ze straks precies hoe ze dit moeten gaan aanpakken.

Dit bedrijf werkt vaker met afstudeerders en ze kunnen je dan ook uitstekende begeleiding bieden tijdens je afstudeeropdracht.

Dit is een ICT consultant die bedrijfsprocessen voor haar klanten optimaliseren aan de hand van ICT oplossingen. Er zijn ongeveer 5

Vacaturenummer: 4762


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Management Economie en Recht
  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Human Resource Studies
  • WO Bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.