851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting Marketing en Marketing Automation in Regio Rotterdam

28 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting Marketing en Marketing Automation bij specialist in bedrijfsvoering

Ben jij een derdejaars student in de richting van marketing? Zoek je een uitdagende meewerkstage? Wil jij je bezig gaan houden met het creëren van content en heb jij affiniteit met marketing automation? Dit bedrijf in de regio Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste student die bij hen aan de slag wil gaan! Ze hebben interessante mogelijkheden voor derdejaars studenten en hebben ook al veel ervaring met het werken met stagiairs. Wil jij hier graag stage lopen? Reageer dan direct met je motivatie en stuur ons je cv op!

Vanwege de groei die dit bedrijf doormaakt zijn zij op zoek naar een stagiair die hen gaat helpen de volgende stap te zetten.

Als meewerkstagiair zul je gaan meewerken aan diverse marketinginspanningen. Zo zul jij je bezig gaan houden met het creëren van content, het genereren van traffic en het beheer van de e-mailkanalen die dit bedrijf heeft. Daarnaast ligt een groot deel van de werkzaamheden in de marketing automation. Door het bijhouden van het gedrag van de klant stemmen zij de content af op deze specifieke gebruikers en kunnen zo de engagement toe laten nemen. Jij zal hierbij gaan ondersteunen en gaan meedenken hoe dit bedrijf dit nog beter kan doen.

Voor dit bedrijf is het belangrijk dat je affiniteit met marketing automation hebt en de techniek hierachter (SEO/SEA, HTML).

Dit bedrijf in de regio Rotterdam is een specialist in bedrijfsvoering en steken veel tijd in het neerzetten van hun merk en het bevestigen hiervan. Binnen het team van ongeveer 15 medewerkers heerst een informerele en directe sfeer.

Vacaturenummer: 4063


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Marketing
  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Small Business & Retail management (SBM)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.