1.051 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Vierdejaarsopdracht richting embedded software bij machinebouwer in Sneek

23 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Sneek
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vierdejaarsopdracht richting embedded software bij internationale machinebouwer


Studeer jij in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of Technische Bedrijfskunde en ben jij op zoek naar een zeer uitdagende en interessante afstudeeropdracht? Dan is dit bedrijf in Sneek iets voor jou! Het bedrijf is een grote technische machinebouwer die haar machines over de hele wereld verkoopt. In deze machines zit ook programmatuur en ze hebben dan ook doorlopend leuke opdrachten openstaan op het gebied van embedded software. Ze werken normaal gesproken met een voorraad, maar wanneer een klant ergens om vraagt, gaan ze er wel voor zorgen dat ze dit kunnen realiseren. Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder die een opdracht wil oppakken richting het doorontwikkelen van een bestaand product, zodat deze voldoet aan de wensen van de klant. Je zal terecht komen in een jong, gedreven en informeel team op de engineering afdeling van deze internationale speler. Vind je dit interessant klinken? Stuur ons dan snel je CV en motivatie! 

Het bedrijf heeft meerdere interessante opdrachten liggen op het gebied van embedded software en als afstudeerder zal jij zelfstandig één van deze opdrachten gaan oppakken. De precieze opdracht zal gevormd worden in samenspraak met het bedrijf, maar je zal je in ieder geval bezig gaan houden met het doorontwikkelen van een bestaande machine. Doordat de opdracht in overleg gevormd zal worden, zal deze voldoen aan de behoeftes van het bedrijf en aan jouw eigen wensen.

Het is ook mogelijk om een keer mee te gaan naar een bestaande klant, zodat je goed kan zien hoe de machines werken en of er eventueel nog meer mogelijkheden zijn. Op deze manier krijg je een beter beeld van hoe het bedrijf en de machines werken en kun jij je opdracht nog beter uitvoeren.

Je zal terecht komen op de engineeringsafdeling, die bestaat uit een jong en gedreven team van 10 medewerkers. Wanneer jij je opdracht succesvol afrond, is er ook de mogelijkheid om eventueel door te stromen in een leuke startersfunctie binnen het bedrijf. Kortom, een heel uitdagende en leerzame opdracht bij een vooraanstaand technisch bedrijf!

Het is een toonaangevende machinebouwer die erg veel werkt met internationale distributeurs en agenten. De machines die ze maken, worden wereldwijd verkocht en bijna al hun klanten zitten in het buitenland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Sneek en binnen deze vestiging hangt een leuke, informele sfeer.

Vacaturenummer: 4841


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Technische bedrijfskunde
 • WO Technische bedrijfskunde
 • HBO Advanced Sensor Applications
 • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electrical Power Engineering
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Elektrotechniek
 • HBO Integrated Product Development
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
 • HBO Sound Engineering
 • WO Electrical Engineering
 • WO Elektrotechniek
 • HBO Embedded Systems
 • HBO Flexibele productie automatisering
 • HBO Mechatronica
 • HBO Vision Robotics
 • WO Embedded Systems

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Sneek

Stagiair Application Developer
Sneek
Marketeer
Sneek

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.