741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Vierdejaarsopdracht richting strategische marketingplan in regio Amsterdam

31 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vierdejaarsopdracht richting strategische marketingplan bij een bedrijf in de vervoerssector

Volg jij een studie richting marketing of aanverwante richting? Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht waar jij je studie succesvol kan afronden? Lijkt het je interessant om aan de slag te gaan met het opstellen van een strategisch marketingplan? Vind jij het daarnaast niet erg om voor de helft van de tijd mee te helpen binnen de organisatie door een tal van werkzaamheden rondom marketing uit te voeren? Dan ben jij op zoek naar deze opdracht! Dit bedrijf actief in de vervoersector is op zoek naar een afstudeerder die een strategisch marketingonderzoek komt uitvoeren waar een focus op positionering ligt. Is dit iets wat jij wel voor deze organisatie wil doen? Laat dit ons weten door je CV en een motivatie toe te sturen. 


Deze organisatie groeit hard en heeft dan ook verschillende vraagstukken rondom de positionering in het hoger segment liggen. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die een strategisch marketingplan wil op komen stellen.

Als afstudeerder ga jij deze organisatie helpen door een onderzoek uit te voeren over de potitionering van hun producten/diensten in het hoger segment. Hier ga jij onderzoeken op welke wijze deze organisatie zich het beste kan positioneren in het hoger segment. Denk hier bij aan het in kaart brengen van de doelgroep en via welke kanalen deze doelgroep het beste bereikt kan worden. Een belangrijk aspect dat je mee gaat nemen in dit onderzoek is offline en online marketing.

Naast een doelgroep onderzoek ga jij ook naar de concurrenten kijken. Hier ga je kijken welke concurrentie zich in het hogere segment bevinden, hoe deze zich in de markt hebben gezet en de mate van concurrentie.

Uiteindelijk ga jij een adviesrapport uitbrengen waarmee de organisatie een besluit kan maken omtrent de positionering van haar product/dienst in het hoger segment.

Voor de organisatie is het ook belangrijk dat jij er voor openstaat om voor de helft van de tijd mee te werken op de marketingafdeling. Jij gaat je collega's ondersteunen in het onderhouden van de website, schrijven van contect voor op social media en zal je marketingcampagnes ondersteunen.

De begeleiding voor alle werkzaamheden en opdrachten zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Het stagebedrijf bevindt zich in de regio Amsterdam en is gespecialiseerd in het regelen van vervoersdiensten. De organisatie is een niche speler. Ze hebben een rijke historie en zijn een echt familiebedrijf. Ze worden gekenmerkt door een moge mate van betrokkenheid en een no nonsense aanpak.

Vacaturenummer: 5083


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.