998 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Account management afstudeeropdracht bij een softwareonderneming in Regio Schiphol

14 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Schiphol
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Account management afstudeeropdracht bij een softwareonderneming

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht omdat jij in jouw laatste fase zit van een opleiding Marketing, Bedrijfskunde of aanverwant? Vind jij het interessant om jouw opdracht richting het account management op te pakken? Heb jij interesse in de software of sta jij hiervoor open? Vind jij het interessant om met verschillende processen bezig te zijn? Dit bedrijf in de regio van Schiphol is op zoek naar een afstudeerder die een vraagstuk richting accountmanagement op zal pakken. Ben jij enthousiast geworden van deze vacature? Laat het ons dan gelijk weten met jouw motivatie en cv!

Dit bedrijf bestaat nu een aantal jaren en zijn erg hard aan het groeien. Door deze groei komen er veel vraagstukken open te staan, waardoor dit bedrijf op zoek is naar een afstudeerder die hen komt ondersteunen bij een vraagstuk.

Als afstudeerder ga jij een onderzoek opzetten richting het gebruik van het programma dat gebruikt wordt binnen het bedrijf. Jij gaat namelijk onderzoek doen naar een verbrede en efficiëntere manier van doen. Jij gaat het programma verder uitpluizen en kijken welke opties er nog meer mogelijk zijn.

Dit zal jij doen door middel van contact te hebben met de klanten. Je zal navraag doen naar de resultaten van de klanten, efficiëntere manieren ontdekken, mogelijkheden van het programma ontdekken enzovoort.

Daarnaast is het belangrijk dat jij ervoor openstaat om door te stromen binnen het bedrijf. Zij bieden jou namelijk een baan aan zodra er een klik is van beiden kanten.

Kortom, een afstudeeropdracht waar jij verder onderzoek gaat doen bij het bedrijf's programma. Daarnaast zal er goede begeleiding zijn tijdens jouw stageperiode.

Dit bedrijf is gevestigd in de regio van Schiphol en is actief in de software branche gericht op een specifiek vakgebied. Het bedrijf bestaat uit een klein team met een informele sfeer.

Vacaturenummer: 5675


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • International Business & Management (IBM)
  • Media & Entertainment management
  • Small Business & Retail management (SBM)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.