1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Dynamische (afstudeer)stage richting embedded software in C/C++ in Regio Den Bosch

14 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Den Bosch
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Dynamische (afstudeer)stage richting embedded software in C en C++ bij technische organisatie

Volg jij een studie in de richting van Elektrotechniek of Technische Informatica en ben je op zoek naar een leerzame stage? Wil jij graag een uitdagende opdracht oppakken in de richting van C en C++? Dan is deze organisatie op zoek naar jou! Onze klant heeft goede ervaringen met stagiaires en zij hebben voor de aankomende periode nog plekken vrij. Lijkt het je leuk om hier aan de slag te gaan? Laat het ons zo snel mogelijk weten door jouw CV en motivatie te sturen!

Onze klant heeft meerdere hardware producten waar zij embedded software voor ontwikkelen. Zij hebben in het verleden vaker met stagiaires gewerkt wat altijd goed bevallen is. Zij zijn voor de aankomende periode nog op zoek naar gedreven stagiaires die het team graag komen versterken.

Als derde-jaars meewerkstagiair ga jij meelopen op de afdeling research & development. Hier ga jij meewerken met projecten waarbij je embedded software gaat ontwikkelen in C en C++. Het team waar jij in terecht komt bestaat uit specialisten uit het vakgebied waar jij veel van zult leren. Dit bedrijf heeft jou mogelijkheden te bieden om na jouw stageperiode door te stromen in een bijbaan.

Als afstudeerder binnen dit bedrijf ga jij in overleg met de organisatie de precieze invulling van jouw afstudeeropdracht bepalen. Deze opdracht zal in de richting van embedded software ontwikkeling in C en C++ zijn. Er liggen verschillende mogelijkheden om een interessante opdracht op te pakken binnen dit bedrijf. Daarnaast heeft dit bedrijf jou mogelijkheden te bieden om door te stromen in een startersbaan.

Dit bedrijf is een high tech organisatie met een rijke staat van dienst. Zij ontwikkelen zelf embedded software voor verschillende klanten door Nederland. Binnen het bedrijf zijn er +/- 35 mensen werkzaam en er heerst een fijne informele sfeer intern.

Vacaturenummer: 5501


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie

  • Advanced Sensor Applications
  • Automation; Motion Control; Sensors and Embedded software
  • Electrical Power Engineering
  • Electronics: Design; Signal Systems
  • Elektrotechniek
  • Integrated Product Development
  • Power: Generation; Distribution and Conversion
  • Sound Engineering

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Direct;Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.