779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Vierdejaarsopdracht richting logistieke optimalisatie in Hoorn

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hoorn
Soort werk: Financieel / Economisch
Transport / Chauffeur / Koerier
Technisch / Klusser / Monteur
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting procesoptimalisatie bij een ICT bedrijf

Volg jij momenteel een studie richting logistiek, bedrijfseconomie of technische bedrijfskunde? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij je studie kan afronden? Wil jij aan met opdracht richting het introduceren van een barcodesysteem? Lijkt het je wel iets om aan de slag te gaan in een internationale organisatie? Dan is dit bedrijf op zoek naar! Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die komt onderzoeken of introductie van een logistiek barcodesysteem haalbaar is. Is dit iets wat jij wel wil komen doen? Zo ja, laat dit ons direct weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Deze organisatie heeft het idee om een barcodesysteem in te voeren binnen haar organisatie. Echter weten ze niet wat het effect van een barcodesysteem zal zijn en of het haalbaar is. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die dit wil komen onderzoeken.

Jij gaat als afstudeerder aan de slag met een uitdagende opdracht richting het introduceren van een barcodesysteem. Jij gaat een tal van onderwerpen onderzoeken om vervolgens een advies uit te brengen aan de organisatie waarmee besloten kan worden een barcodesysteem in te voeren.

Eerst zal jij onderzoeken wat voor effect een barcodesysteem zal hebben op de organisatie. Hier ga jij ontdekken wat de toegevoegde waarde van een barcodesysteem is en welke toepassingen ze hier kunnen gebruiken. Daarnaast ga je ook op financieel kijken wat er bij implementatie van een barcodesysteem bij kijken komt. Ook op technisch gebied zal jij onderzoeken wat de gevolgen zijn voor de interne organisatie, onderhoud van dit systeem en of koppeling met het huidige ERP-systeem gemakkelijk te realiseren is

Uiteindelijk ga jij een advies uitbrengen waarin voor de organisatie duidelijk wordt wat voor effect een barcodesysteem heeft op de organisatie, wat het resultaat zal zijn en of het haalbaar is.

Jij ontvangt uiteraard tijdens je afstudeertraject goede begeleiding zodat jij dit succesvol kan afsluiten.

Deze organisatie levert technische en specialistische producten aan projecten over de hele wereld heen. Dit doen ze binnen met circa 100 medewerkers binnen een informele en open sfeer waar jij je meteen thuis zal voelen.

Vacaturenummer: 5079


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie

  • HBO Technische bedrijfskunde
  • WO Technische bedrijfskunde
  • HBO Bedrijfseconomie
  • WO Bedrijfseconomie
  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Distributie / Transport & Logistiek
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019; Februari 2020
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.