851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting een commercieel onderzoek in Nieuwegein

28 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Nieuwegein
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting het uitvoeren van een commercieel onderzoek

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht in de omgeving van Nieuwegein? Studeer je in de richting marketing of sales en lijkt het jou leuk om een commercieel onderzoek uit te voeren? Dan past deze opdracht goed bij jou! Reageer snel met je motivatie en cv.

Deze organisatie heeft onlangs een ontwikkeling doorgemaakt en hierdoor groeien ze erg hard. Er is nu de mogelijkheid om een interessant commercieel onderzoek te gaan uitvoeren. Het bedrijf is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder in de richting van marketing of sales die voor hen dit onderzoek wil gaan opstarten en uitvoeren.

Door de recente ontwikkeling heeft het bedrijf veel spare parts liggen. Het bedrijf is erg benieuwd hoe zij de omzet kunnen vergroten en daarom zoeken ze een afstudeerder om hier een plan over te schrijven. Het is een uitdagende opdracht waar allerlei commerciële aspecten bij komen kijken. Heb jij een echte hands-on mentaliteit? Dan is dit zeker iets voor jou!

De organisatie biedt veel doorgroeimogelijkheden na je afstuderen en is het is dan ook een pré wanneer je hier voor openstaat.

Deze middelgrote organisatie is een technisch georiënteerd bedrijf dat een leidende speler is in hun niche. Ze doen veel internationale zaken en hun producten gaan de hele wereld over.

Vacaturenummer: 3948


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Small business en retail management;
 • HBO Commerciële economie;
 • HBO Consumentenstudies;
 • HBO Event Management;
 • HBO Food and Business;
 • HBO International Business and Languages;
 • HBO International Business and Management;
 • HBO Marketing Management;
 • HBO Media & Entertainment Management;
 • HBO Sport economie en communicatie;
 • HBO Visual Marketing;HBO Vrijetijdsmanagement;
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019; September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.