711 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht voor Business IT student richting applicaties in Regio Hilversum

1 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Hilversum
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaarsopdracht voor Business IT student richting technische applicaties

Ben jij een laatstejaars Business IT student? Zoek je nog een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een goed analytisch vermogen? Dit bedrijf in de regio Hilversum is op zoek naar een laatstejaars student die bij hen aan de slag wil gaan met een opdracht op het gebied van de applicaties van dit bedrijf en het inregelen van producten hierin. Bij een succesvolle afronding hiervan krijg jij ook de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen! Ben jij degene die zij zoeken? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Deze IT organisatie richt zich op de verzekeringsbranche en haar klanten. Zij ontwikkelen producten die de diverse partijen, bij het afsluiten van een verzekering, met elkaar verbinden. Zij zijn constant bezig met nieuwe IT ontwikkelingen en zij zoeken een Business IT student die een zelfstandige opdracht kan oppakken en het team kan ondersteunen bij die ontwikkeling.

In overleg met het bedrijf ga jij een opdracht opstellen op het gebied van deze producten. Deze zal te maken hebben met het inregelen van producten in de software van het bedrijf. Hier moet met veel zaken rekening gehouden worden waarbij ook veel stappen doorlopen moeten worden zodat alles goed verloopt.

De organisatie biedt je uitstekende begeleiding en je komt te werken in een team vol professionals. De onderlinge communicatie is zeer direct en de sfeer is informeel. Bij succesvolle voltooiing van de afstudeeropdracht bestaat er de mogelijkheid om door te stromen binnen de organisatie. Daar moet je dan ook wel voor openstaan.

Dit IT bedrijf ontwikkelt producten die diverse partijen in de verzekeringsbranche met elkaar verbinden. Er zijn ongeveer 20 man werkzaam en de sfeer is direct en informeel. Ze bieden uitstekende voorwaarden voor studenten en goede begeleiding.

Vacaturenummer: 4478


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Bedrijfskundige Informatica
  • HBO Business Process Management IT
  • HBO business IT en management
  • HBO Informatie dienstverlening en management
  • HBO Informatie en communicatie technologie
  • HBO Information Engineer
  • HBO Information Management
  • HBO Information Technology
  • HBO Vormgeving en ontwerp interactie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Distributie / Transport & Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.