1.061 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage voor een creatieve Communicatiestudent! in Apeldoorn

22 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Apeldoorn
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage voor een creatieve Communicatiestudent!

 

Studeer jij in de richting van Communicatie en ben jij op zoek naar een creatieve uitdaging? Dan is deze organisatie op zoek naar jou! Laat bij interesse je motivatie en cv achter!

Bij deze organisatie kom je terecht op de communicatieafdeling waar je allerlei verschillende werkzaamheden mag uitvoeren met betrekking tot zowel de interne als de externe communicatie van het bedrijf. Voorbeelden van taken zijn een nieuwsbrief schrijven, informatievoorziening geven aan studenten, meewerken aan webteksten en in de dagelijkse routine meedraaien. Daarnaast zou het bedrijf graag een student willen die overweg kan met Adobe Photoshop om een creatieve twist aan zijn of haar stage te kunnen geven. Voel jij je als geroepen? Reageer dan snel!

Onze klant is een toonaangevende speler binnen het eigen vakgebied en gevestigd in Apeldoorn. Ze hebben een landelijke dekking en staan als de expert binnen het eigen vakgebied bekend. Ze werken graag met studenten en hebben een informele en creatieve sfeer. Er is zeer goede begeleiding op HBO-niveau aanwezig.

Vacaturenummer: 2640


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Academie voor Digitale Communicatie
  • HBO Bedrijfscommunicatie
  • HBO Communicatie
  • HBO Communicatie multimedia en design
  • HBO Communicatiesystemen
  • HBO Digitale Communicatie
  • HBO Journalistiek
  • WO Bedrijfscommunicatie
  • WO Communicatiewetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.